Dysk ssd i instalacja czystej windy na ory kluczu i żaden linux nie ma szans.
Dysk ssd i instalacja czystej windy na ory kluczu i żaden linux nie ma szans.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
No nie popadajmy w taki fanatyzm Windowsa. Linux ma bardzo duże możliwości jeżeli chodzi o optymalizację, ale nie nadaje się jako system dla zielonych.
Jeśli chcesz szukać gdzieś fanatyków, to radzę zacząć wśród zwolenników "Pingwina", którzy na samo słowo Windows dostają alergii.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
po zmianie dysku zainstaluj win7 starter, - najlepszy wybór na słabsze platformy. Wczoraj takiego instalowałem na A64 3000+ i 1 GB RAM + GF7600 i hula super. Jedyny problem to brak możliwości zmiany tapety ale jest sporo programów by to zmienić więc po problemie.
To wolałbym zainstalować wyższa wersje i sam ja zoptymalizować![]()
Patrz na daty postów.
Jeśli dalej będziesz odkopywał, to dostaniesz bananka - tak jak powyżej kolega snuffmajster.
8018 MHz
i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 970 PRO 1 TB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX
Nikon D500 = Nikkor 17-55 mm f/2.8 = Sigma 50-100 mm f/1.8 = Sigma 70-200 mm f/2.8 = 5x Nikon SpeedLight SB-5000
NIE odpowiadam na pytania na PW