Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Coś zmienić ? Zestaw 2500zł z monit. 21,5, mysz + klaw. H100i, G3258, Fata1ity, Z3 ,

  1. #11
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (1) Awatar Rembi
    Dołączył
    06.2014
    Skąd
    Kielce/Kraków
    Posty
    236
    Zamiast Ti chyba lepsza będzie GTX660.

    Budżet wykorzystany do końca.

  2. #12
    Użytkownik Ekspert overclockingu Reputacja:   (4) Awatar Gwynbleidd
    Dołączył
    11.2013
    Posty
    1,227
    Pewnie, że będzie wydajniejsza. Tylko, że droższa o 110-130zł.

  3. #13
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (1) Awatar Rembi
    Dołączył
    06.2014
    Skąd
    Kielce/Kraków
    Posty
    236
    A może GTX660 + H60 / Seidon 120v ?
    CPU zostaje, czekam aż kumpel będzie rozbudowywać PC, wtedy odkupie i5 za grosze.

  4. #14
    Użytkownik Ekspert overclockingu Reputacja:   (4) Awatar Gwynbleidd
    Dołączył
    11.2013
    Posty
    1,227
    Nie ma sensu. Szkoda kasy. Jaki to bedzie i5? Lepiej dołożyć do karty, niż brać jakieś badziewny chłodzenie.

    - - - Aktualizacja - - -

    I trzeba było powiedzieć na początku, że CPU zostaje, po potem wyhaczysz i5 za grosze Oszczędziłbyś mi szukania.

  5. #15
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (1) Awatar Rembi
    Dołączył
    06.2014
    Skąd
    Kielce/Kraków
    Posty
    236
    Szczerze to nie pamiętam, na pewno jest na podstawce 1050 i ma odblokowany mnożnik.

  6. #16
    Użytkownik Ekspert overclockingu Reputacja:   (4) Awatar Gwynbleidd
    Dołączył
    11.2013
    Posty
    1,227
    To się go zapytaj, aby się upewnić, bo jak takiej rzeczy nie pamiętasz, to nie wiadomo, czy ta informacja została wyimaginowana. Zwłaszcza, że po co ktoś miałby wymieniać roczny procesor (4670k, bo 4690k z tego roku raczej by nie wymieniał), skoro nic wydajniejszego obecnie nie ma. Chyba, że się przesiada na nową platformę, ale dobra, upewnij się, jaki ma procesor, czy się przypadkiem nie mylisz.

  7. #17
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (1) Awatar Rembi
    Dołączył
    06.2014
    Skąd
    Kielce/Kraków
    Posty
    236
    Ogólnie cały złożył gdzieś rok temu. Nagle się i7 zamarzyło, cóż.
    Wrócę do domu to spytam.
    Edit - jednak zablokowany. I5-4430. Generalnie to GTX9800 się sprzedał, co za tym idzie, zgarniam stówe, możliwe jeszcze pójdzie cpu i mb. Więc... 270x. http://techplanet.pl/produkty/karty-...-oc,40641.html
    Pytanie czy te monstum wejdzie w Z3.
    Ostatnio edytowane przez Rembi ; 07-08-2014 o 02:21
    XNOTE P370EM | I7 3630QM | 7970M 955/1560 0.95v | FHD | 840Pro 256GB | 12GB DDR3 1600Mhz |


    Spolier:

  8. #18
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (2)
    Dołączył
    02.2014
    Posty
    268
    Wystarczy poszukać na stronie producenta:
    http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4795#sp
    I masz tam podane wymiary L=297mm W=132mm H=43mm
    Według specyfikacji podanej na http://www.frazpc.pl/aktualnosci/924...rej-cenie.html
    Wchodzą karty graficzne do 36.0 cm.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •