Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Wybór kontenera CPU

  1. #21
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (2)
    Dołączył
    02.2015
    Skąd
    Jelenia Góra/Wrocław
    Posty
    360
    Programowanie w Gcode nie jest takie trudne. Są programy symulacyjne poza tym stoi nade mną wielki brat i pilnuje moich poczynań.
    Tylko jeśli chce mieć zapinkę pod wszystkie podstawki w tym socket A to niestety więcej niż Fi70 nie dasz.

  2. #22
    Ptysio jestem Extreme overclocker Reputacja:   (10) Awatar Nifir
    Dołączył
    01.2014
    Skąd
    Zabrze / Gliwice
    Posty
    2,276
    Ale stopa pota nie ma Fi80. Robisz ścięcie do 50mm

  3. #23
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (2)
    Dołączył
    02.2015
    Skąd
    Jelenia Góra/Wrocław
    Posty
    360
    To też jasne ^^ Tylko NIC nie może być nad otworami w płycie głównej kiedy zapinkę chce zrobić od góry tak jak jest np w Fusion 3.1 albo Venom 6.66

  4. #24
    Ptysio jestem Extreme overclocker Reputacja:   (10) Awatar Nifir
    Dołączył
    01.2014
    Skąd
    Zabrze / Gliwice
    Posty
    2,276
    No tak, masz rację.

    - - - Aktualizacja - - -

    Chyba, że zrobisz jakąś zmyślą przejściówkę.

  5. #25
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (2)
    Dołączył
    02.2015
    Skąd
    Jelenia Góra/Wrocław
    Posty
    360
    Derp da się zrobić! Ale mi pomysł dałeś... THX

  6. #26
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (2)
    Dołączył
    02.2015
    Skąd
    Jelenia Góra/Wrocław
    Posty
    360
    Po długich i ciężkich bojach udało się! Na reszcie mam samą podstawę pota. Reszta będzie gdzieś po lutym
    http://zapodaj.net/8a71a6803baf8.jpg.html
    http://zapodaj.net/8246044e70d2a.jpg.html
    http://zapodaj.net/cfa1929da6c0c.jpg.html
    http://zapodaj.net/430d6a08c4d5e.jpg.html

    Co o tym sądzicie?

  7. #27
    HWBot Team Extreme overclocker Reputacja:   (17) Awatar phobosq
    Dołączył
    11.2013
    Skąd
    Kraków
    Posty
    2,314
    Dat copper! ile waży? Wygląda nieźle, zobaczymy przy pierwszym zalaniu

    i właśnie dlatego nie starcza mi czasu na kręcenie!

  8. #28
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (2)
    Dołączył
    02.2015
    Skąd
    Jelenia Góra/Wrocław
    Posty
    360
    Hmm... Pełny walec ważył jakoś ponad 1,5kg. Teraz niestety nie mam wagi xP

    Z czystej matematyki wynika że waży jakieś 1,1kg
    Ostatnio edytowane przez Curtix ; 11-01-2016 o 23:45

  9. #29
    Administrator Guru overclockingu Reputacja:   (85) Awatar ivanov
    Dołączył
    08.2011
    Skąd
    KRK
    Posty
    5,348
    Wygląda całkiem sensownie.
    Powiedz, jak głębokie są nawiercenia?
    8018 MHz

    i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB
    = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 970 PRO 1 TB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX

    Nikon D500 = Nikkor 17-55 mm f/2.8 = Sigma 50-100 mm f/1.8 = Sigma 70-200 mm f/2.8 = 5x Nikon SpeedLight SB-5000

    NIE odpowiadam na pytania na PW

  10. #30
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (2)
    Dołączył
    02.2015
    Skąd
    Jelenia Góra/Wrocław
    Posty
    360
    Otwory są na 50mm od czoła walca. Dodał bym cały rysunek techniczny tylko nie wiem czy autodesk się nie przyczepi. W wolnej chwili przerysuję na kartkę xP

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •