Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kto pisze newsy?

HWBot Team Extreme overclocker Reputacja:   (17) Awatar phobosq

Kto pisze newsy?

Np. http://overclock.pl/news/show/id/437...athlon-xp-2500 - żadne osiągnięcie, poza tym z treści wynika, że w trakcie runu Pi1M FSB wynosiło 276, a to nieprawda jest. Może ktoś by to czytał przed opublikowaniem?
    Wcześniej była też wtopa z "początkującym overclockerem Tapakah" - co jak co, ale akurat Tapakah to się już w życiu nakręcił?

i właśnie dlatego nie starcza mi czasu na kręcenie!

Ptysio jestem Extreme overclocker Reputacja:   (10) Awatar Nifir
    Cytat Zamieszczone przez phobosq Zobacz posta
    Wcześniej była też wtopa z "początkującym overclockerem Tapakah" - co jak co, ale akurat Tapakah to się już w życiu nakręcił?
    Wiesz jak ktoś nie jest ogarnięty w temacie to widzi: http://hwbot.org/user/tapakah/#Points, a że przed wyczyszczeniem konta miał HWBOT Hardware KiNG, to może nie wiedzieć.

Co więcej I.​nfraR.​ed też jest średnio "entuzjastą".

HWBot Team Extreme overclocker Reputacja:   (17) Awatar phobosq
    Tapakah się wyczyścił nie dalej niż tydzień temu, ale akcja była miesiąc temu, kiedy jeszcze był #1. Z Infraredem też się zgodzę, jest maniakiem jakich mało. A jest jeszcze kwestia newsa, w którym reklamowany był konkurs Gigabyte'a, który był zamknięty rok wcześniej. Srsly... wtf?
    Czepiam się tutaj procesu publikacji, po prostu osoba pisząca newsy powinna być sprawdzana zanim coś puści w świat, w szczególności FB.

i właśnie dlatego nie starcza mi czasu na kręcenie!

Ex-Redaktor Ekspert overclockingu Reputacja:   (28) Awatar gtxxor
    Słuchajcie z newsami na OVC, to nie jest taka prosta sprawa, bo sam proces dodawania njusa to kpina. Nie robią tego redaktorzy, tylko specjalna grupa newsmanów, którym my musimy w ślepo zaufać, bo inaczej ten proces stałby się tak czasochłonny, że newsów nie byłoby w zupełnie. Po prostu mamy tak spartolony CMS, że newsa dodaje się z "Łodzi do Katowic przez Szczecin".

Jak któryś z Was chce się z tym babrać, to chętnie podsunę jego kandydaturę na newsmana. Jak chcecie newsy pisane przez redaktorów, to sorry, ale nie na tym CMS.
    Ostatnio edytowane przez majkel_94 ; 09-07-2015 o 18:47

Administrator Guru overclockingu Reputacja:   (85) Awatar ivanov
    Niestety sprawa nie jest taka prosta
    Plan nowej wersji OVC jest od bardzo długiego czasu i ciągnie się to niemiłosiernie. Wprawdzie niby jesteśmy na ostatniej prostej, bo wytyczne są gotowe, tak samo jak grafiki, ale kij wie ile to jeszcze potrwa
    8018 MHz

i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB
    = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 970 PRO 1 TB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX

Nikon D500 = Nikkor 17-55 mm f/2.8 = Sigma 50-100 mm f/1.8 = Sigma 70-200 mm f/2.8 = 5x Nikon SpeedLight SB-5000

NIE odpowiadam na pytania na PW

http://overclock.pl/news/show/id/441...ecaniu-pamieci
    Nie no, kończę z tym. Ja tu flaki wypruwam by coś osiągnąć, a ty byle "entuzjasta" robi takie wyniki.

Dobrze, że wspomnieli o ciekłym azocie, bo można by pomyśleć, że udało cię to zrobić Chi-Kui Lam`owi osiągnąć na powietrzu w przerwie podczas gotowania ryżu...

Ex-Redaktor Ekspert overclockingu Reputacja:   (28) Awatar gtxxor
    Cytat Zamieszczone przez Nifir Zobacz posta
    Dobrze, że wspomnieli o ciekłym azocie, bo można by pomyśleć, że udało cię to zrobić Chi-Kui Lam`owi osiągnąć na powietrzu w przerwie podczas gotowania ryżu...
    Chcesz to przyznam Ci prawa, i będziesz pisał newsy

Taaa, więcej pracy mi potrzeba. Już mam prawie 1,5 etatu, więcej mi nie trzeba - jeszcze lubię mieć czas wolny np. na jedzenie, czy pójście do kibla.

Uprawnienia umieszczania postów