Strona 3 z 18 PierwszyPierwszy 123456713 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 173

Wątek: Co masz w środku? - Pochwal się!

  1. #21
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0) Awatar pawpos
    Dołączył
    12.2014
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    10
    Cytat Zamieszczone przez bangibang Zobacz posta
    @up

    Lepszy monitor by się przydał
    Racja

    Coś tego pokroju: ASUS ROG Swift PG27AQ l

  2. #22
    Ex-Redaktor Ekspert overclockingu Reputacja:   (28) Awatar gtxxor
    Dołączył
    11.2013
    Skąd
    Łódź
    Posty
    1,811
    Jak się Silent Base 800 sprawuje? Bo ciekawie ta buda wygląda, ale zdania na temat jakości są podzielone...

  3. #23
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0) Awatar bangibang
    Dołączył
    07.2015
    Skąd
    Monachium
    Posty
    38
    @pawpos

    Albo poczekać na nowego ROG'a, 3440x1440, 34 cale, 21:9, G-Sync

  4. #24
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0) Awatar zaodrze244
    Dołączył
    03.2015
    Posty
    75
    @pawpos używasz DSR i grasz może w 4k na tym swoim zestawie?

    bo ja właśnie tłukę we wszystko co tylko te moje 2x970 dadzą radę uciągnąć w 4k na moim U2713HM

    gdyby nvidia nie odwaliła tego wałku z 4gb pamięci to te karty naprawdę by sobie dobrze dawały radę. a tak przy przekraczaniu 3,5gb widać delikatne spadki płynności ale Fraps oraz MSI Afterburner pokazują zazwyczaj stałe 60. najważniejsze to wyłączyć AA które przy 4k i 27" i tak jest zbędne
    i7-4790k @ 4,6GHz | ASUS Z97-PRO Wi-Fi AC | 2x8GB G.SKILL TridentX 2133 CL9 @ 2200 CL9 | Gigabyte GTX 980Ti G1 Gaming | Super FLower Leadex Platinum 1000W | Samsung 840pro 128GB | Crucial M4 128GB | CoolerMaster HAF X | Sound Blaster ZxR | Dell U2713HM

  5. #25
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0) Awatar pawpos
    Dołączył
    12.2014
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    10
    @gtxxor
    Jak na kilka dni użytkowania jestem zadowolony, super wykonana z bardzo dobrych materiałów - wszystko spasowane z niemiecką precyzją.
    Wyciszenie tej budy robi ogromne wrażenie, temperatury w normie [dołożone 2 wentyle na górze wyciągające] jest 4 stopnie wyżej od HAF X więc jak najbardziej ok. Filtry też rewelacja [ani krzty kurzu po kilku dniach], cena również niezbyt wygórowana 545zł do kupienia
    Minusy:
    1. Duże chłodznie typu Noctua NH- D15 na styk i musiałem zdjąć dodatkowe plexi z okna na panelu bocznym
    2. Nie da się zamontować dolnego wentyla gdyż przeszkadza zasilacz [nie wiem jak krótki musiałby byś ale przy EVGA SUprNova P2 brakuje jakieś 80 mm]
    3, W środku stosunkowo mało miejsca, z tyłu na okablowanie mogli by dodac z 5mm ale ogólnie się da [zawsze miałem duże, przestrzenne budy pokroju HAF X


    @bangibang
    O tym też myślałem http://www.guru3d.com/news-story/asu...r-details.html
    Tylko ciekawe czy mi dadzą taką kwotę na raty

    @zaodrze244
    Witcher 3, GTA V poezja Narazie jestem ograniczony monitorem więc tylko 1920x1080
    Ostatnio edytowane przez pawpos ; 26-07-2015 o 21:14

  6. #26
    Redaktor i Administrator Extreme overclocker Reputacja:   (20) Awatar majkel_94
    Dołączył
    07.2009
    Skąd
    Katowice
    Posty
    3,040
    Cytat Zamieszczone przez gtxxor Zobacz posta
    Przeniosłem wątek do "Obudowy komputerowe", bo w off-topic nie mogli postować świeżsi użytkownicy.
    Dać mu uprawnienia do zarządzania stylami to czuje się moderatorem

    W ogóle myślę żeby przeprojektować działy i zrobić kategorię ogólną - bo offtopic to raczej co jeszcze na śniadanie, temat co masz w środku jest on topic
    | Intel Core i7 2700K @ 4,5 GHz 1,35V | Gigabyte Z68X-UD3H LGA1155 | Kingston Savage 2x8 GB @ 2133 MHz CL9 1.65V |
    | 2x Samgate F3 500GB HD502HJ - Hybrid RAID 0+1 | Kingston HyperX 3K 240GB SATA III | Corsair VS650 |
    | Gigabyte GeForce GTX 970 4GB Gaming G1 @ 1550/7200 MHz | Xonar DX | BitFenix Shinobi | Dell P2414H 24" 1080p AH-IPS |


  7. #27
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    07.2015
    Skąd
    Józefów
    Posty
    81
    Tu mnie jeszcze nie było














  8. #28
    Użytkownik Doświadczony overclocker Reputacja:   (1) Awatar anakolót
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    744
    Kolejny który uzupełnił reza cząstką siebie

  9. #29
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0) Awatar bangibang
    Dołączył
    07.2015
    Skąd
    Monachium
    Posty
    38
    @PatrykT

    Znowu coś pozmieniałeś z wężami? Jakoś inaczej wygląda, niż kiedy go ostatni raz widziałem

  10. #30
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    07.2015
    Skąd
    Józefów
    Posty
    81
    A ja wiem kiedy Ty go ostatni raz widziałeś Od 4 lipca kiedy zmieniałem układ w kompie nic nie było robione. Jedynie jutro wrzucam aim sc808 także pewnie grafika poleci do slotu niżej

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •