Strona 4 z 18 PierwszyPierwszy 1234567814 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 173

Wątek: Co masz w środku? - Pochwal się!

Ex-Redaktor Ekspert overclockingu Reputacja:   (28) Awatar gtxxor
    Cytat Zamieszczone przez bangibang Zobacz posta
    @PatrykT

Znowu coś pozmieniałeś z wężami? Jakoś inaczej wygląda, niż kiedy go ostatni raz widziałem
    Widzisz, ja śledzę na bieżąco najpopularniejszy komputer w polskich internetach

Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    http://imgur.com/a/xGDyD
    To coś między monitorem a PC to wzmacniacz od subwoofera. Wygrałem na aukcji więc podłączyłem do 2 głośników i działa oraz daje Bassem. Ale wracając do PC. Można zauważyć że zrobiłem fajną maskownice i dzięki temu nie widać kabli. A siedzi tam: MSI B85i Gaming , G3258 , 4gb Goodram , TT Smart SE 530W , 1Tb Seagate. Czekam tylko jeszcze na rozgałęziacz bo plyta ma tylko 2x 4pin a potrzeba będzie 2x 4 pin i 4x 3 pin.

Obsidian 250D? Składałem w tym ostatnio peceta i kląłem właśnie na przewody

Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    E tam ja nie narzekam na bałagan. Może dzięki tej maskownicy co zrobiłem. Ale dojdzie jeszcze kabel molex bo kupiłem rozgałęziacz z molex na 4x 3pin bo płyta ma tylko 2x 4pin. I typ od którego kupiłem płytę napisał że sprzedaje bo przesiada się na PS4. Wsadziłem płytę i się okazało że ma hasło na BIOS.... od razu się roześmiałem bo już wiedziałem czemu sprzedał płytę. A wystarczyło zewrzeć zworkę i nie ma hasła

Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Cytat Zamieszczone przez gtxxor Zobacz posta
    Widzisz, ja śledzę na bieżąco najpopularniejszy komputer w polskich internetach
    Ten złom nawet popularny nie jest, a co dopiero mówić o mianie najpopularniejszego

Teraz mam dylemat związany z zamontowanie aim-a, czy dać grafikę w dół czy aim-a wrzucić na risera

Jeśli pytasz o utratę wydajności przy 3.0x8, to nie masz się o co martwić. Sprawdzone

Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    O to się nie martwię, jedynie aspekt o wizualny mi chodzi

Lytek kórva Extreme overclocker Reputacja:   (42) Awatar tomcuk
    Generalnie strata względem x16 to (w najgorszym wypadku) kilka procent. Absolutnie nie do uchwycenia podczas rozgrywki .
    Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
    NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
    Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!

Administrator Guru overclockingu Reputacja:   (85) Awatar ivanov
    Gorzej z riserem. Trzeba dorwać chiński na lutach ołowiowych i z dodatkowym zasilaniem.

Różnice wydajności PCIe LINK 1, LINK 2.

Risery.
    8018 MHz

i7-5960X = X99-SOC Force
    = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 970 PRO 1 TB = SSD 990 PRO 4 TB = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 870 EVO 4 TB = SeaSonic X-760 = Strix Raid DLX = NZXT H630

i7-4960X = X79 XPower = RX Vega 64 Nitro+ = 32 GB TridentX 2400C10 = KC2500 512 GB = Q300 PRO 512 GB = Platimax 1000 W = Sound Blaster AE-7 = Define 7 XL

Lytek kórva Extreme overclocker Reputacja:   (42) Awatar tomcuk
    W risery to ja bym się w ogóle nie bawił, pod żadnym pozorem co codziennego użytku (wyłączając kopanie walut "w dawnych czasach" ). Strata wydajności powoduje, że to gra niewarta świeczki.
    Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
    NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
    Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!

Uprawnienia umieszczania postów