Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Botowanie z płyty problem

  1. #1
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    05.2014
    Posty
    71

    Angry Botowanie z płyty problem

    Witam . Dlaczego nie mogę botować z płyty jeśli w ustawieniach biosu mam włączoną opcje AHCI ? Ciągle wczytuje system nie chce startować z płyty . Po zmianie na IDE nie ma problemu .

  2. #2
    Użyszkodnik Extreme overclocker Reputacja:   (7) Awatar michi93
    Dołączył
    06.2009
    Posty
    2,311
    A co ma AHCI do bootowania ?
    Kolejność bootowania ustawiłeś ?
    Jestem debilem, choruję na dysmózgię, więc nie umiem sobie zmienić sygnatury

  3. #3
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    05.2014
    Posty
    71
    No właśnie nie wiem co ma .... Aktualizowałem bios i ruszył tylko mam problem bo nie chce mi ruszyć płyta na której mam wszystkie wersje W7 . Myślałem że coś z napędem ale bez problemu zainstalowała się modyfikacja 7 . Skąd mogę pobrać działającą instalkę Windows 7 Home Premium x64 prosze o link może być na Chomikuj .
    Ostatnio edytowane przez Pax_8o ; 04-09-2015 o 07:14

  4. #4
    Administrator Guru overclockingu Reputacja:   (85) Awatar ivanov
    Dołączył
    08.2011
    Skąd
    KRK
    Posty
    5,334
    Kolego, na tym forum nie popieramy piractwa.
    Jeszcze jeden taki wyskok i będzie niefajnie.
    8018 MHz

    i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = Vega 64 Nitro+ Ltd Ed = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB
    = SSD 860 PRO 4 TB = Q300 PRO 512 GB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX

    NIE odpowiadam na pytania na PW

  5. #5
    Użyszkodnik Extreme overclocker Reputacja:   (7) Awatar michi93
    Dołączył
    06.2009
    Posty
    2,311
    Jestem debilem, choruję na dysmózgię, więc nie umiem sobie zmienić sygnatury

  6. #6
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    05.2014
    Posty
    71
    ivanov chciałem W7 HP x64 bo do takiej wersji mam klucz a że nie mam płytki instalacyjnej ... Płacisz za licencje a nie to z czego instalujesz . Udało mi się zainstalować ale aktualizowałem bios i widocznie dlatego nie mogę aktywować klucza . Kolejny problem się pojawił nie dam rady uruchomić ponownie konmputera :/ Wyłącza się niby normalnie ekran gaśnie po chwili wentylatory zwiększają obroty a na ekranie pojawia się napis "brak sygnału" . Płyta główna jest coś nie tak ?

  7. #7
    Użyszkodnik Extreme overclocker Reputacja:   (7) Awatar michi93
    Dołączył
    06.2009
    Posty
    2,311
    Wersja biosu nie ma nic do klucza jeśli jest ori.
    Gdzie kupowałeś bo prawdopodobnie ktoś Cię zrobił w c***a jak nie możesz aktywować i pobrać z tego linka którego Ci podałem.
    Jeśli jesteś w 100% pewien legalności klucza i masz na niego FV to zadzwoń do M$.
    Jestem debilem, choruję na dysmózgię, więc nie umiem sobie zmienić sygnatury

  8. #8
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    05.2014
    Posty
    71
    Licencja ok "To jest klucz produktu Windows 7 Home Premium SP1 COEM" . No i błąd "We encountered a problem processing your request. Please try again later." próbowałem na innej przeglądarce to samo

  9. #9
    Administrator Guru overclockingu Reputacja:   (85) Awatar ivanov
    Dołączył
    08.2011
    Skąd
    KRK
    Posty
    5,334
    No to sorki za warna w takim razie Po prostu jestem na to uczulony, bo było już tu kilku różnych agentów propagujących użytkowanie oprogramowania legalnego inaczej

    Inna sprawa, że ściąganie ISO z Chomików i innych tego typu serwisów nie jest najroztropniejszym pomysłem, jeśli ma się oryginalny numer seryjny.

    Dzwoń na infolinię MS i tyle
    8018 MHz

    i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = Vega 64 Nitro+ Ltd Ed = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB
    = SSD 860 PRO 4 TB = Q300 PRO 512 GB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX

    NIE odpowiadam na pytania na PW

  10. #10
    Lytek menda Extreme overclocker Reputacja:   (42) Awatar tomcuk
    Dołączył
    08.2011
    Posty
    3,914
    Zasadnicza sprawa jest taka, skąd masz tego Windowsa ?
    Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

    Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
    NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
    Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •