No i prawidłowe podejście.
No i prawidłowe podejście.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
I tak przegrasz![]()
3520MHz -------- 7220MHz
Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Jeżeli już to 113%
http://benchit.pl/ranks_events/5078.jpg
Teraz to ja mogę kręcić palcem w bucie, wszystkie szpeje "wyszły" z groty. A valida AMD wkleiłem bo myślałem że zgarnę nagrodę "na biedaka"![]()
Ja miałem E2140, co robił 3,5 GHz (wyżej FSB wall, a przynajmniej na powietrzu). Niestety, również już dawno poszedł na sprzedaż.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!