Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: AM2 - tanio ale na pkt. HWBot

  1. #1
    - NCFOM - Guru overclockingu Reputacja:   (30) Awatar MJ
    Dołączył
    07.2011
    Skąd
    W-wa
    Posty
    5,882

    AM2 - tanio ale na pkt. HWBot

    Rozważam czysto teoretycznie babranie się w AMD, przy okazji ślęczenia nad rzęchem HP z Athlonem na pokładzie doszedłem do wniosku że może tanio by się cuś takiego pobawić. Niestety moja wiedza na w/w temat jest bardzo biedna, może doradzicie jakieś mobo i cepa który by dał jakieś punkty. Żadne extreme tylko zwykłe air OC. Jakiś pewniak do zabawy...

  2. #2
    Forumowy dałn Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (-27) Awatar haha3
    Dołączył
    01.2015
    Skąd
    Polska
    Posty
    154
    Aemde i air? Chyba tylko na stocku
    3520MHz -------- 7220MHz
    Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

  3. #3
    HWBot Team Extreme overclocker Reputacja:   (24) Awatar Blue
    Dołączył
    02.2012
    Skąd
    Bielsko-Biała
    Posty
    2,551
    Hm, a co to dokładnie za mobo?

    heh3, *********aj
    Intel Core i7 6700k@NZXT Kraken X61 / ASUS Maximus VIII Extreme / 4x4GB Kingston HyperX 3000MHz@CL15 / ASUS GTX 970 / Enermax Platimax 80Plus Platinum 600W / Samsung 128GB 840PRO / Samsung 120GB 850EVO / Seagate ST31000524AS 1TB / WesternDigital WD15EARS 1,5TB / Corsair Carbide Air 540 / Razer Ourobouros / Razer Blackwidow Ultimate Stealth 2014 / Razer Goliathus Extended / Razer Hammerhead Pro

  4. #4
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (94) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    3,555
    Siedze na tel i nie chce mi się tego sprawdzać na bocie ale może jakieś sempy jednojajowe?

  5. #5
    - NCFOM - Guru overclockingu Reputacja:   (30) Awatar MJ
    Dołączył
    07.2011
    Skąd
    W-wa
    Posty
    5,882
    Cytat Zamieszczone przez haha3 Zobacz posta
    Aemde i air? Chyba tylko na stocku
    Bzdura, można spoko pokręcić na air

    W zasadzie niepotrzebnie zawęziłem podstawkę w tytule, można rozważać też AM2+/AM3

    sekcja idealnie nadaje się pod własne radiatory - http://allegro.pl/asus-m4a78-pro-box...676299721.html

  6. #6
    Lytek k***a Extreme overclocker Reputacja:   (42) Awatar tomcuk
    Dołączył
    08.2011
    Posty
    3,914
    Huehue4 to taki nadworny troll, rzadko kiedy pisze coś mądrego .
    Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

    Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
    NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
    Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!

  7. #7
    Użyszkodnik Extreme overclocker Reputacja:   (7) Awatar michi93
    Dołączył
    06.2009
    Posty
    2,311
    MJ a kup se 775 a nie jakieś czerwone cuś
    Jestem debilem, choruję na dysmózgię, więc nie umiem sobie zmienić sygnatury

  8. #8
    - NCFOM - Guru overclockingu Reputacja:   (30) Awatar MJ
    Dołączył
    07.2011
    Skąd
    W-wa
    Posty
    5,882
    Cytat Zamieszczone przez michi93 Zobacz posta
    MJ a kup se 775 a nie jakieś czerwone cuś
    Jest w planach bezkompromis pod cedary ale to już zupełnie inna kasa, jak dobrze podejdę do sprawy to memy będą do tego i tego

  9. #9
    Użyszkodnik Extreme overclocker Reputacja:   (7) Awatar michi93
    Dołączył
    06.2009
    Posty
    2,311
    w takim razie w ostateczności chęć zakupu czerwonego czegoś może zostać Ci wybaczona
    Jestem debilem, choruję na dysmózgię, więc nie umiem sobie zmienić sygnatury

  10. #10
    Redaktor / Overclocker Ekspert overclockingu Reputacja:   (16) Awatar ludek
    Dołączył
    02.2013
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    1,580
    Do czystego AM2 fajna jest DFI intinity NF4, ale ciężko spotkać ostatnio. Do tego jakieś przyzwoite DDR2 i jakiś 4200+ i już jest fun

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •