Ja ja, ludzie w mieście mówio a na wsi gadajo![]()
Ja ja, ludzie w mieście mówio a na wsi gadajo![]()
Tu sie ludzie udzielajo bo tu nie banujo![]()
3520MHz -------- 7220MHz
Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
eh, gram i gram. ale chyba ****zka będzie![]()
co zrobić żeby tomcók mnie odbanował?
POdejrzewam że to jego sprawka!
3520MHz -------- 7220MHz
Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Nic nie możesz zrobić, to nie moja sprawka.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
Uwolnić politycznych !!!
Ni ma opcji, pewno se jeszcze sporo posiedzą.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
Wynaleziono moze lekarstwo na zapach kac kupy?![]()
4930k@4.7 AIO, Rampage IV BE, 4x4GB G.Skill TridentX 2400cl9, 980Ti LTG SLi, 2x1000W Seasonic Platinum, Pajonk
Rodzaje kac kupy so różne, sprecyzuj
Zapewne jako jeden z nielicznych pamiętam w/w po siarze (tanie wino, antyseptyczne)
Inaczej tego nazwać się nie dało jak armagedon
BTW, już pewnie o tym pisałem ale kilka wiosen temu daliśmy z kumplami w palnik ostro a na zakąskę były kebapy od znajomego skośniaka. Nikt nie pękał i wszyscy brali na super ostro sosu, niestety na drugi dzień po "posiedzeniu rady ministrów" miałem wrażenie że mi dupsko wypaliło...![]()
Ale sobie temat znaleźliście![]()