Kurde, czeba było od razu se jako nick ustawić anal bo teraz komplikacje są z tego powodu![]()
Kurde, czeba było od razu se jako nick ustawić anal bo teraz komplikacje są z tego powodu![]()
Za mondry nick dałeś dla nas a my czytać nie ómiemy![]()
Następnym razem na targi biorę duży plecak, kupię browary za 2, będę sprzedawał za 3 to mi sfinansujecie pobyt![]()
Teraz popełniłeś duży błąd, zamiast wypychać plecak bułkami to trzeba było wypchać go właśnie browarami.
Smaka takiego miałem na piwko wtedy, że po powrocie wstąpiłem na moment do rodziców a tam libacja więc do domu wróciłem już nastukany![]()
Dzięki phobosq
3520MHz -------- 7220MHz
Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Kurde PGA w tym roku tak fajnie się zapowiadało ale musiałem się wcześniej zbierać. Dobrze że choć trochę można było pogadać z ludźmi o OVC.
Nifir tak było nas 2 jeden to po prostu mój kolega, z OC ma tyle wspólnego co tachanie azotu xP (i nie jest rudy)
Swoją drogą piwko po targach było by na miejscu choć niektórzy jak tu wyczytałem zarobieni byli![]()
Przepraszam ja byłem solo![]()
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!