Nienawidzę fleszy, mam wtedy takiemu snajperowi ochotę coś zrobić
Nikt nie ma wincyj zdjęć? takie troche kaleki jesteście bo na 50 zdjęć może z 5 jest spoko![]()
Nienawidzę fleszy, mam wtedy takiemu snajperowi ochotę coś zrobić
Nikt nie ma wincyj zdjęć? takie troche kaleki jesteście bo na 50 zdjęć może z 5 jest spoko![]()
3520MHz -------- 7220MHz
Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Ja nie miałem czasu za wiele na zdjęcia, choć aparat miałem. W dodatku miałem aparat ze statywem i sliderem... i ktoś mi go chyba za****ł... i jestem ponad tysiaka w plecy...
Lampa w górę i mała biała blenda, nauczcie się robić fotki jak zawodowcy
...dodatkowo regulować mocą błysku...matołki![]()
uj już z tym światłem na zdjęciach, co ci da sfotografowanie gówna w dobrym świetle dobrym aparatem?
Przecież to dalej będzie gówno
Ważne jest to co jest na tych zdjęciach i ważne jest to żeby nie było rozmyte![]()
3520MHz -------- 7220MHz
Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Kto jedzie w tym roku? Tylko trzeba to zaplanować tak, żebyśmy gdzieś ogarnęli tego browara![]()
Tylko o jakim dniu mówicie?
Ja jestem za! W sumie to chyba jedyna taka okazja w roku aby zobaczyć wasze mordki na żywo
Ja bym był od piątku wieczorem, przez sobotę na PGA i w niedzielę będę zwiedzał Poznań oraz wracał do siebie. Można coś ogarnąć aby wszystkim pasowało![]()
Ja tylko sobota.