Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: sprzedam

  1. #11
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (4) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    482
    Cytat Zamieszczone przez phobosq Zobacz posta
    a ja że nie wziąłem
    no widzisz nasza strata czyiś zysk

  2. #12
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (4) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    482
    dodany cep

  3. #13
    Forumowy dałn Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (-27) Awatar haha3
    Dołączył
    01.2015
    Skąd
    Polska
    Posty
    154
    nie ma szans żebyś za q6600 dostał 150zł.
    120zł to max.
    3520MHz -------- 7220MHz
    Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

  4. #14
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (4) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    482
    cena poprawiona sry źle wpisałem

  5. #15
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (4) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    482
    dodany batch/seria Q6600 + linki na olx

  6. #16
    Forumowy dałn Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (-27) Awatar haha3
    Dołączył
    01.2015
    Skąd
    Polska
    Posty
    154
    No stary, opisem pod płytą i q6600 nie zachęcasz do zakupu

    No chyba ze ktoś pomyśli że ten q6600 to kozak i na innych płytach wykręci 1241273567514ghz.

    Ja bym sie bał na takiej padace kręcić tego potwora
    3520MHz -------- 7220MHz
    Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

  7. #17
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (4) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    482
    daje rade 3,2 robi i więcej nie ma sensu szkoda quada zmieniłem lekko opis płyta jest fajna przy 3,2 miałem walla więc może do 3,4 bym zrobił ale po co dobrą płytę katować

    teraz just dobrze?
    Ostatnio edytowane przez koku ; 21-01-2016 o 16:42

  8. #18
    HWBot Team Extreme overclocker Reputacja:   (25) Awatar ViNG
    Dołączył
    02.2012
    Skąd
    Des Plaines, Illinois
    Posty
    2,280
    Jak robi 3.2 bez ruszania vcore to szybko zejdzie
    4930k@4.7 AIO, Rampage IV BE, 4x4GB G.Skill TridentX 2400cl9, 980Ti LTG SLi, 2x1000W Seasonic Platinum, Pajonk

  9. #19
    HWBot Team Extreme overclocker Reputacja:   (17) Awatar phobosq
    Dołączył
    11.2013
    Skąd
    Kraków
    Posty
    2,314
    Zejdzie = zostanie sprzedany czy zejdzie = umrze?

    i właśnie dlatego nie starcza mi czasu na kręcenie!

  10. #20
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (4) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    482
    Cytat Zamieszczone przez phobosq Zobacz posta
    Zejdzie = zostanie sprzedany czy zejdzie = umrze?
    sam właśnie się zastanawiam o to samo

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •