Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Drukarka jest jakaś...

  1. #1
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0) Awatar Bbh1121
    Dołączył
    08.2015
    Skąd
    Mikołajki
    Posty
    72

    Drukarka jest jakaś...

    Witam wszystkich mam problem a mianowicie mam lenovo y50-70 i zainstalowane wszystkie sterownik i zawsze są aktualizowane. Mam też Drukarkę Brother LC-970BK i drukuję sobie wszystko dosłowie co tylko chcę i jak chcę ale jak chcem wydrukować obrazek z banknotem 500 euro (potrzebuję na prezentację) to w tedy drukarka drukuje tylko pól tego banknotu a potem drukuje czyste kartki a potem jak już wyjmę z kompa kabel i włożę jeszcze raz to samo się drukuje nawet jak nie daję polecenia jestem strasznie wkur..... co robić ?!

  2. #2
    Użyszkodnik Extreme overclocker Reputacja:   (7) Awatar michi93
    Dołączył
    06.2009
    Posty
    2,311
    nie wydrukujesz na żadnej drukarce banknotów "teoretycznie"
    Jestem debilem, choruję na dysmózgię, więc nie umiem sobie zmienić sygnatury

  3. #3
    HWBot Team Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (1)
    Dołączył
    02.2012
    Skąd
    Manchester
    Posty
    160
    W praktyce wydrukujesz - za szczyla wydrukowalem 10zl, ktore zostalo rozmienione przez moja starsza na 2x5zl. Oczywiscie uswiadomilem ja po fakcie. Tym bardziej na prezentacje - jakosc jest wystarczajaca.

    Moja rada odnosnie problemu - reinstalacja sterownikow?

  4. #4
    Użyszkodnik Extreme overclocker Reputacja:   (7) Awatar michi93
    Dołączył
    06.2009
    Posty
    2,311
    Oprócz tego że drukowanie banknotów można podciągnąć pod paragraf to spoko.

    Ale działaj, przeinstaluj sterowniki, podaj jak /jaki program/ drukujesz ?
    Jestem debilem, choruję na dysmózgię, więc nie umiem sobie zmienić sygnatury

  5. #5
    Zbanowany Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    04.2016
    Posty
    2
    Ciekawi mnie, czy się wtedy udało? Miałam podobny problem z drukarką - nawet bez drukowania banknotów... Drukowała niecałe dokumenty a poźniej - nawet bez polecenia - po dwa razy to samo i tak ciągle. Oczywiście to była wina sterowników.
    Chociaż to może być też problem części - jak masz słabej jakości CIACH! to niestety. Nie zawsze tanio znaczy dobrze.
    Ostatnio edytowane przez ivanov ; 12-04-2016 o 17:33

  6. #6
    Forumowy dałn Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (-27) Awatar haha3
    Dołączył
    01.2015
    Skąd
    Polska
    Posty
    154
    oke spitalaj marno reklamo
    3520MHz -------- 7220MHz
    Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •