Hej, potrzebuję kogoś dorywczo do robienia stron internetowych i tym podobnych związanych z wembasteringiem. Trochę mnie boli, że daję to w dziale programowanie, ale innego tu nie ma.Więcej szczegółów PM.
Hej, potrzebuję kogoś dorywczo do robienia stron internetowych i tym podobnych związanych z wembasteringiem. Trochę mnie boli, że daję to w dziale programowanie, ale innego tu nie ma.Więcej szczegółów PM.
Znalazles juz kogos? Moze moglbym pomoc. PM
Cześć! Polecam Ci stronę [ciach] jest to firma zajmująca się tworzeniem profesjonalnych witryn internetowych. Strony oparte są na Wordpressie oraz są responsywne. Dodatkowo w ofercie są również inne usługi związane z prowadzeniem stron www takie jak zabezpieczenie witryny, prowadzenie kampanii Adwords.
Ostatnio edytowane przez majkel_94 ; 02-09-2016 o 16:34
Tobie to banana pajacu, a nie namiary.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
Daj ogłoszenie na portalu lokalnym, będziesz dobry kontakt i z osobą którą się można spotkać osobiście lepiej się przeprowadza biznes ;-)
Ostrzegam - to już zalatuje odkopowym spamem.
Nie radzę tworzyć więcej odpowiedzi na stare, nieruszane tematy.
8018 MHz
i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 970 PRO 1 TB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX
Nikon D500 = Nikkor 17-55 mm f/2.8 = Sigma 50-100 mm f/1.8 = Sigma 70-200 mm f/2.8 = 5x Nikon SpeedLight SB-5000
NIE odpowiadam na pytania na PW
Nie chcę tutaj zakłądać nowego tematu dotyczącego tworzenia strony sklepu internetowego tak więc postanowiłem zapytać się w tym temacie. Mianowicie moja żona obecnie sprzedaje sporo rzeczy na allegro oraz na facebooku.Zarówno na jednej oraz na drugiej platformie ma swoich stałlych klientów jak również dochodzi wielu nowych.
Pora jednak iść dalej oraz chcemy otworzyć sklep internetowy, taki z prawdziwego zdarzenia. Pytanie jednak na jakiej platformie otworzyć ten sklep. Iść w magento oraz tam spróbować zrobić sklep ( jakieś tam pojęcie mam ale z magento jeszcze do czynienia nie miałem)
Czy jednak otworzyć sklep na Shoperze https://www.shoper.pl/ ?
Ostatnio edytowane przez Mikul ; 08-12-2019 o 11:54