Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Problem z użyciem dysku (100%)

  1. #11
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (16) Awatar factors
    Dołączył
    12.2014
    Posty
    382
    Problem leży w avgrsa.exe
    Usuń antywirus AVG, posprzątaj programem ccleaner i usuń błędy w rejestrze.
    Podaj wynik.
    i5 750 @4GHz + ASUS p7p55d-le + 2x4GB patriot 2000MHz CL9 + EVGA GTX 770 SC ACX + OCZ corexstream 500W SLI PSU

  2. #12
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,885
    Tak to jest jak sie instaluje na wydre kolego gdyby sie chcialo czytac co istaluje AVG nie mial bys takiej kaszany , oczywiscie AVG miales dodane do softu laptopa?
    Zamiast miec czystej postaci antywirusa nainstalowales wszystko lacznie z "przyspieszaczami "
    kompa ktore robia burdel do tego terowy dysk 5400obr ktory nie posiada zadnej predkosci .
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  3. #13
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (16) Awatar factors
    Dołączył
    12.2014
    Posty
    382
    Od siebie polecam avasta.
    Dodatkowo możesz ściągnąć program adwcleaner (opcja szukaj-> jak wyszuka klikasz usuń i po restarcie jest ok).
    i5 750 @4GHz + ASUS p7p55d-le + 2x4GB patriot 2000MHz CL9 + EVGA GTX 770 SC ACX + OCZ corexstream 500W SLI PSU

  4. #14
    - NCFOM - Guru overclockingu Reputacja:   (30) Awatar MJ
    Dołączył
    07.2011
    Skąd
    W-wa
    Posty
    5,870
    Śmiem wątpić że to pomoże

    A wymieniony Avast to się nadaje

  5. #15
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    12.2015
    Posty
    10
    Okej czyli usuwam AVG i skanuje Adwcleaner?
    Odninstalować revounistaller? A rejestr czym naprawić?

  6. #16
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,885
    Tak usun AVG i cala treszte smietnika zainstalowana razem z nim toolbary i tp
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  7. #17
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    12.2015
    Posty
    10
    Usunięte, ale dalej to samo
    http://zapodaj.net/6e99b601a62ba.png.html

  8. #18
    Forumowy dałn Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (-27) Awatar haha3
    Dołączył
    01.2015
    Skąd
    Polska
    Posty
    154
    Jak robisz screeny to rób to na pusto. Tzn. Wyłącz wszystkie pierdoły typu steam i skype.

    - - - Aktualizacja - - -

    Jak robisz screeny to rób to na pusto. Tzn. Wyłącz wszystkie pierdoły typu steam i skype.
    3520MHz -------- 7220MHz
    Czytając moje wypowiedzi na temat Intela, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego należy brać je dosłownie, mają też na celu ubliżenie komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

  9. #19
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (16) Awatar factors
    Dołączył
    12.2014
    Posty
    382
    W ccleaner masz możliwość ustawienia co uruchamia się po stracie systemu. Wyłącz wszystkie zbędne rzeczy a jak nie wiesz bardzo co, to zrób screna (zakładka narzędzia -> autostart -> zakładka Windows i przeglądarki).

    Dodatkowo ściągnij program malwarebytes anti malware i przeskanuj komputer w trybie awaryjnym (oczywiście pełne skanowanie). Jak czegoś nie wiesz to pytaj. Zaoszczędzisz czasu na szukanie po google.
    A i nie zapomnij kliknąć usuń zaznaczone jak coś znajdzie w Ani malware
    Ostatnio edytowane przez factors ; 09-12-2015 o 13:43
    i5 750 @4GHz + ASUS p7p55d-le + 2x4GB patriot 2000MHz CL9 + EVGA GTX 770 SC ACX + OCZ corexstream 500W SLI PSU

  10. #20
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    12.2015
    Posty
    10
    Zrobiłem wszystko jak kazaliście, skanowanie w trybie awaryjnym, adw, combo fix nawet, odinstalowałem AVG itp. wszystsko co można.
    Zauważyłem, że dysk wszystko dubluje, patrz Cię ile jest tych samych procesów:
    http://zapodaj.net/36acab8d47845.png.html

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •