Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Co wybrac ?

  1. #11
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,887
    Cytat Zamieszczone przez siwyzdk Zobacz posta
    to czemu tylko mam 100Mbit/s ?

    Ale to jest predkosc polaczenia a nie kałty

    - - - Aktualizacja - - -

    A i jeszcze stełownik zaistalowałaś ?
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  2. #12
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    12.2015
    Posty
    16
    Myslałem ,ze mi powiesz ze np router nie puszcza albo cos innego

  3. #13
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,887
    A jaki masz łołteł moze sie MJ cos wysłowi on sie scieciami intełesuje
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  4. #14
    - NCFOM - Guru overclockingu Reputacja:   (30) Awatar MJ
    Dołączył
    07.2011
    Skąd
    W-wa
    Posty
    5,885
    Najpierw ustal z dostawcą neta, z druta powinieneś mieć ok. Prędkość taka sama całą dobę !? na umowie jest "do" !?

  5. #15
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (4) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    473
    "do" ja musiałem paręnaście razy dzwonić żeby mi zwiększyli z 60 na 120 a i tak teraz mam max 110 ;]

    żadne karty typu pci czy usb nie pomogą jeżeli dostawca nie puści 300 a i tak wiadomo, że w "sterylnych" warunkach puści może tyle

    @edit sprawdziłem w dokumentach z ich str we wszyskich prędkościach jest DO danej prędkości więc chyba wszystko jasne

  6. #16
    - NCFOM - Guru overclockingu Reputacja:   (30) Awatar MJ
    Dołączył
    07.2011
    Skąd
    W-wa
    Posty
    5,885
    Tak właśnie mi się zdaje, to częste praktyki wśród usługodawców

    Ja kiedyś dość często sprawdzałem jakość neta, niestety po zmianie domowej infrastruktury już nie sprawdzam co dochodzi do bramy. Chyba tylko 2 - 3 sprzęty z druta, reszta na WiFi 2.4GHz / 5GHz.

  7. #17
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (4) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    473
    ja mam druta ciągle lecz mam upc i tak w pewnym moemncie mam netie i scierwostradę bo kazy z każdym udostępnia sobie (drut jest jeden)

  8. #18
    NiktNic Doświadczony overclocker Reputacja:   (7) Awatar KtosCos
    Dołączył
    11.2013
    Skąd
    23°11'E 50°59'N
    Posty
    557
    W netii miałem neta do 20Mb i tak było na początku, później jak sprawdzałem po roku to już 15Mb a pod koniec umowy 20Mb ^.^
    Teraz mam na światłowodach od lokalnego dostawcy 50Mb ale spokojnie do 52-53 ciągnie
    Ciekawi Cię mój sprzęt? ^.^
    Spolier:
    | i5 3470 @ 3,8 | Spartan HE924 | MSI Z77A G43 | MSI HD 7850 | 4 GB Kingston Black | Barracuda 500GB + Goodram C50 120 GB | SPC M40 | TT Smart SE modular 530W |

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •