-
Użytkownik
Podkręca śrubokrętem
Reputacja:
(0)
SilentiumPC Enduro FM1 Gold 650W - kiedy jakiś test?
Witam, poszukuję testów zasilacza SilentiumPC Enduro FM1 Gold 650W ale niestety bezskutecznie, jest co prawda na youtube test z jego sprawności ale jednak chciałbym zobaczyć jak wygląda on w wewnątrz a najlepiej jak by ktoś kto a tym się zna fajnie go opisał jak to było w przypadku zasilacza SPC Supermo, czy można liczyć u Was na taki teścik? i kiedy mógłby się mniej więcej pojawić?
-
Użytkownik
Entuzjasta overclockingu
Reputacja:
(8)
Premiera zasilacza miała miejsce dawno, więc raczej się nie uda. Ale możesz zapytać sido107, może coś wykombinuje.
-
Użytkownik
Podkręca śrubokrętem
Reputacja:
(0)
Cóż, nie pisałem do sido107 ale chyba masz racje, nie ma już co liczyć na taki test. Dziwi mnie to jednak ponieważ brak głębszych testów tego zasilacza sprawia tylko, że sprzedaż jest nieco mniejsza niż w przypadku innych sprawdzonych już modeli. Pozostaje mi tylko dozbierać sobie na SeaSonic SSR-650RM, bo w przypadku tego zasilacza raczej nie muszę obawiać się niespodzianek
-
Administrator
Guru overclockingu
Reputacja:
(85)
SeaSonic to praktycznie zawsze bezpieczny i dobry wybór
8018 MHz
i7-5960X = X99-SOC Force = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 970 PRO 1 TB = SSD 990 PRO 4 TB = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 870 EVO 4 TB = SeaSonic X-760 = Strix Raid DLX = NZXT H630
i7-4960X = X79 XPower = RX Vega 64 Nitro+ = 32 GB TridentX 2400C10 = KC2500 512 GB = Q300 PRO 512 GB = Platimax 1000 W = Sound Blaster AE-7 = Define 7 XL
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów