Bla jest w tournee po browarach Polski i imprezach degustatorskich.![]()
Bla jest w tournee po browarach Polski i imprezach degustatorskich.![]()
Piwka dobre też ogarniam ale to generalnie #militaryweekend
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez blabla123 ; 30-06-2018 o 20:03
Trudno, poświęcam się i robię czarownice
Zapodaj przeto zacny build milordzie![]()
Już się robi, leci właśnie 46lvl+
Drzewko 1:1 i bez własnych udziwnień, większość gratów jest a resztę się dokupi. Jedyny ból to fakt że trza będzie podmienić poet's pen na SiS bo idzie tym miodnie.
- - - Aktualizacja - - -
Tak se oglądam jak ten build chodzi i się zastanawiam czy też tak mi wyjdzie
W zasadzie graty już są, teraz tylko pociskać na max drzewko i szykować w pytqę chroms bo idzie mozolnie zmiana kolorków![]()
BTW, masz może jeszcze United in Dream !? chętnie bym wymienił na mocarnego Astrala 6L![]()
Dawno poszedł do żyda.
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Szkoda, na std. kosztuje jakieś 3.5ex
Melduje wykonanie planu, jeszcze dziś suka powinna biegać po mapach. Do roboty tylko co najmniej 300chrom co by zadać na szmacie 3red + 3blue, papcie 3blue + 1 yellow a na koniec cza zapodać jeszcze jeden EN4. Jak będziesz miał okazję to zerknij na jewele, interesi mnie tylko combo minion DMG + reduced reserved mana...od biedy dodatkowo resisty.
- - - Aktualizacja - - -
Tak już mogę biegać
Zerknij jeszcze za jewelami To Dust (najlepiej x2) i skrobnij jakie aury są Ci niezbędne![]()
Ostatnio edytowane przez MJ ; 04-07-2018 o 11:45 Powód: bo mam dziś zeza %-)
Jak 3,5ex to tanio, za chyba 4 kupiłem, a za 7 poszedł jakiś czas temu.
Co do aur to najlepiej jakbyś miał: (w dokładnie takiej kolejności)
- klątwe na elementale
- Purity of Elements
- Clarity
- Vitality (w sumie mam ale jak masz aurabota to masz wyższy lvl + dodatkowe bonusy)
- Hatred (jw)
- Grace
- Haste
- Wrath
Jeśli ten build pozwali mieć wsio z tej listy to Clarity możesz wy****ć i dać zamiast tego Anger czy sobie na regen ES jeśli potrzeba.
To Dust kiedyś miałem na witchu, zerkne wieczorem. Prawdopodobnie będę online ale nie wiem czy 20 czy 21, bo muszę zostać w tyrze dziś :/
Jak pomożesz z labami merc / uber to będzie dużo lepiej
- klątwe na elementale - nie teraz, na curse za wcześnie bo muszę sam ponabijać lvl a to się wiąże z przebudową
- Purity of Elements - siedzi
- Clarity - siedzi
- Vitality (w sumie mam ale jak masz aurabota to masz wyższy lvl + dodatkowe bonusy) - siedzi
- Hatred (jw) - siedzi
- Grace - siedzi
- Haste - można podmienić z Grace, wybieraj...
- Wrath - siedzi
- Anger - siedzi
Edzia: jak odwale Clarity to wskakuje i Haste![]()