Wy****ł się kopytami do góry inaczej mówiąc
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Wy****ł się kopytami do góry inaczej mówiąc
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
To całkiem częsty przypadek wśród tych co prowadzą za kasę przez laba, śmiechu wtedy kupa![]()
Wbijam do kolesia do pt, zaliczamy 2 mapy, coś mu *******ala i wywala mnie i jeszcze jednego gościa z pt, wychodzi z mapy. Ten drugi też, zostaję sam. No to kończę mapę... i 4 mapy po 25c i 1 klata za 3 ex wyleciała![]()
![]()
- - - Aktualizacja - - -
Do tego 7 łuków po 2-3ex, 1 za jakieś 5+, pure breachstone za 5 kolejne i z tej nudnej ligii beka niezła![]()
![]()
![]()
zapodaj do znajomych![]()
Ludzie mają nasrane w głowach
Dziś mnie jeden wy****ł z pt, bo myślał, że mu za****łem exa
Potem drugi chyba przez to, że nie wszedłem do portalu do bossa ale kit, że miałem laga jak summoner sprawia, że fps leci mi na mordę
Ale czopy niezłe się teraz trafiają. Chyba pora pograć znów solo, bo ze śmiechu chyba pęknę.
No cóż, granie solo ma wiele zalet![]()
Nie no pt jest fajne, zamiast robić na mapce 1% masz te 4-6% ale chyba już ludzie mają też dość ligii.
Wczoraj najpierw trafiło mi się spoko pt, kolesie coś tam dropili na jakiejś uniq mapce, chyba T8 ale non stop full pt. Dropy zbierali oni, nawet jak wypadł ex to ten co podniósł oddał. Exp leciał w miarę, mapka easy nawet w 6 więc było git ale po 30 rajdach zabrakło map i poszli w kime.
A potem to już co pt to porażka... exa to se mogą w dupsztala wsadzić, mirrora pewnie bym za****ł ale to każdy w pt by zrobił zapewne![]()
![]()
Są fajne pt gdzie wbijasz i kolo pisze, jest FFA ale on zbiera tylko dropy, po bossie można szabrować i jest kulkurka. Przeważnie to ludzie pokroju brycha co nawet gardzą chaosami na glebie albo 6SWięc srasz potem orbami
- - - Aktualizacja - - -
22 wyzwania jebły, jeszcze 2![]()
No to ciśnij teraz dwa najłatwiejsze i portale w kieszeni![]()