W zasadzie dla mnie już po lidze, zakupy zrobione, postać w zasadzie też. Ubera, gemy, docelową szmate już zrobię na std.
Mobki skwierczą jak skwareczki przy takiej penetracji
![]()
W zasadzie dla mnie już po lidze, zakupy zrobione, postać w zasadzie też. Ubera, gemy, docelową szmate już zrobię na std.
Mobki skwierczą jak skwareczki przy takiej penetracji
![]()
Mam na oku dwie nowe postacie, mianowicie Slayer (być może bow master) no i wiedźmę powalającą smrodem z własnych skarpet (chaos). A że jestem już dość mocno zmęczony to rypnę w pierwszej kolejności królowe smrodu
![]()
Na śmierdzielu chcę dobić jeszcze 4 lvle tylko ale w międzyczasie i tak robię jeszcze tego Zombiemancera. Wczoraj pośmigałem chwilę, dziś też coś pobiegam, bo start z Tabulą to jest masakra, samo się graChoć lekko i tak tanio jak na śmierdzielu nie będzie gdzie ubrałem się za mniej niż 1 exa (daggery po 1-2c, klata 6L chyba 65c mnie wyszła, kask z enchantem 3c + reszta śmieci). Tutaj tak z 6-8 będę potrzebował
![]()
Kup mi w mirę możliwości jewel Glorious Vanity z dopiskiem Xibaqua i cyfrą nie mniejszą niż 7k, policzymy się wieczorem jak narucham c
- - - Aktualizacja - - -
kupiłem więc spoko![]()
23 sebixów już na mnie robi, jeszcze dojdzie jeden jak dobije do 81![]()
hmm latacie cos dzisiaj?![]()
Spolier:
Synu marnotrawny my lecim ligę.
Nie całkiem, ja to akurat staram się przemykać w jednym kawałku przez questy żeby dobić 62lvl i przywdziać docelową szmatę. A że postać zyska obronę po w/w lvl'u to se padam na mordę tu i tam
Jedno jest pewne, przy odrobinie samozaparcia na tej lidze spokojnie można zarobić po 10ex każdego tygodnia (trade + drop)![]()
To ****a chyba tylko u mnie taka bieda od samego początku. Tylko 1 ex mi wypadł solo, jak grałem chwilę z moskiqtem to na pierwszej mapie wypadł ale był dla niegoCo za c***nia. Kolejny wpadł z inwestycji ~15c, potem wtopiłem 30c, a zysku nie ma i raczej wyjdę na zero, max na plusie z 10c będę. Teraz mógłbym wymienić orby ale są tak niekorzystne przeliczniki, że to *******ę. Brakuje dosłownie 20c do kolejnego exa z chaosów uciułanego. Jak będę miał 3 to będzie można rozglądać się za klatą, bo 3ex stoi. Potem tylko 1 ex na amulet, 6 na jewela i można dobijać do lvl 100
Ale przynajmniej lvl leci za****ście nawet solo. Od teraz robię tylko poganiaczy, najlepszy build ever choć w sumie speed run jest tylko dzięki Tabuli
Wcześniejsza liga to jak wbiłem 80 to już byłem ubrany na fulla i szły biznesy.