e to lipamyślałem, że juz po
dobra czas uruchomić z****nego dziada i zobaczyć czy coś z tego będzie czy szukać nowego builda
![]()
![]()
e to lipamyślałem, że juz po
dobra czas uruchomić z****nego dziada i zobaczyć czy coś z tego będzie czy szukać nowego builda
![]()
![]()
Spolier:
To właśnie na lidze jest najlepiej zrobić nowy build, po pierwsze masz czas żeby obczaić coś pod siebie, po drugie odmienna ekonomia. Robię już drugą postać, obie dość trudne na początku ale jak dorwałem już przynajmniej część docelowych gratów to masełko
druga postać, build prawie 1:1
Fajne rękawice ale po obejrzeniu tego nie chce mi się nawet tego vaalować![]()
![]()
no to poczekam na nowa lige moze jakiegos innego builda na innej postaci bo ciagle grac tempem juz mi sie nie chce ;o![]()
Spolier:
Pod templara jest masa tanich buildów ale to rzeba grać by expić gemy i ogarnąć co i jak.
spoko cos sie sprobuje jak wystartuje liga wtedy bede szukal czegos pod siebie nie koniecznie musi byc temp![]()
ale zacnie wyglada ten drugi build crit divine ire![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez koku ; 27-01-2020 o 01:31
Spolier:
W sumie to deko mnie poryło, lada moment 3 char ligi wpadnie na mapki![]()
Mnie trochę znudziło wczoraj ale też nie wiem co się popsuło, na gemach 20/0 mi lepiej szło niż na 15/20 obecnie
Albo za trzeźwy jestem ostatnio
Dziś raczej będę po 20, bo dokulać muszę 2 sloty, a potem naciułać 6ex na jewela![]()
Jest git mam już 1084 STR, teraz tylko doszlifować do 1200
- - - Aktualizacja - - -
Swoją drogą w****iał mnie lekko podstawowy filtr na mapach T14+ w full party, bo i nawet very strict walił setki szajsów więc się lekko pobawiłem. W domu testing
Link: https://filterblade.xyz/
Ja już się deko wyjarałem, w końcu 3 postacie i sherpa
Ice Shot to już teraz inna bajka, poprawiłem gemy (5L) wzorem Brycha i idzie jeszcze sprawniej![]()