No i wy****ło mi neta
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
No i wy****ło mi neta
Jednak będą kosmetyczne zmiany w buildzie, przynajmniej czasowo...
kierunek --> 2x curse --> chaos dmg
...jako support bez zmian zasadniczo ale moje dmg będzie barwniejsze![]()
Jest sprawa, masz może pożyczyć EN4 !?
Dziś już jednego zvaalowałem i oczywiście 3/20
Jak się dorobie to zaraz oddam z %
- - - Aktualizacja - - -
BTW, area of effect niestety jest podzielone w drzewku na curse i aura więc bywa że czegoś nie łapiesz. Na aure mam max a na curse std. no i niby jest to w moim zasięgu ale cza najpierw nastukać lvl'i. Żeby średnio wyjść na swoje muszę pocisnąć na 90-92lvl no bo jeszcze jewele mam do obsadzenia.
Do pełni szczęścia na wiedźmie jednak cza co najmniej 96 - 98lvl
Jak już dziś mam wszystko czego mi cza do expienia to mało co będę w domu, mam nadzieję że z wieczorasa pt. Pociskaj Rat'a bo zawsze weselej no i może polecą lepsze graty.
A tak poważnie to cza więcej mięsa armatniego w guild, brakuje ludzi co by grali często i w pt.
Rat ma remont i chyba nawet kompa nie odpala, bo nie widziałem go online już ze 2 tygodnie. Niby ma skończyć przed weekendem ale wbijam do niego na chlanie więc też raczej nici z gry
Pewnie niedługo wróci to trzeba będzie go też podexpić. W sumie to nie pamiętam nawet w co szedł na witchu, bo na maruderze to chyba Sunder.
Takie 96 to nie jest problem. Wczoraj gdyby nie gleba bym nabił 46% a ile graliśmy? 3h? Ten build + twój wicz i spokojnie można robić same czerwone mapki.
A ostatnie 2 czy 3 wczoraj były już dość konkretne + jeszcze na mapie zarzucałem 3-4 znaczniki więc kolejna trudność i exp szedł jak głupi. Dziś na 100% dobijam lvl.
Podnosić trzeba wszelkie mapki i potem kompresja na +1T i tak narobisz sporo T11+. No i z jednej mapki wczoraj aż 5 czerwonych wypadło.
Mi generalnie brakują 4 lvl do full opcji jaką założyłem więc do 94/95 dobić trzeba, a potem i tak nic lepszego nie kupię co mam. Bo ładować 50exa czy więcej w jakiś przekoksowany sprzęt to bezsens. Może z czasem wymaksuje clawsy, bo nie mam jakiś topowych, a kupiłem je po 2-3cPlus zabawa w kamienie na 21lvl ale na razie musze zrobić po 2 zestawy by nie s*******ić vaalami sobie aktualnie używanych 20/20
![]()
Ostatnio edytowane przez blabla123 ; 11-07-2018 o 15:59
Od razu wypij 8 kaw, bo koło 20 będę i ciśniemy
Nie mam dziś weny, a jeszcze okazało się nici z weekendu, bo w sobotę tyra i nawet pić się odechciało![]()
Jakoś dobiłem lvl, dwa razy cofka ale w końcu siedzi
Jeżeli chodzi o graty to wyznaje inną filozofie, biere dobre a jak się uda to perfect. Nie muszę się dzięki temu się martwić że może by było lepiej, po drugie jak przychodzi do odsprzedania to jest karta przetargowa. W dodatku jak coś będzie legacy to można zbić majątek.
A mówili o 12 i 14 będą auta. Jedno rozładujesz, drugie załadujesz... ****a jak zwykle kłamaliO 16 to pierwszy przyjechał dopiero, cała sobota w dupala
Nie chce mi się nawet piwa wypić choć po robocie pojechałem się okupić specjalnie do Centrali39 flaszek wpadło
![]()