Cena nie zachęca, ale jakość jest.
Cena nie zachęca, ale jakość jest.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
8018 MHz
i7-5960X = X99-SOC Force = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 970 PRO 1 TB = SSD 990 PRO 4 TB = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 870 EVO 4 TB = SeaSonic X-760 = Strix Raid DLX = NZXT H630
i7-4960X = X79 XPower = RX Vega 64 Nitro+ = 32 GB TridentX 2400C10 = KC2500 512 GB = Q300 PRO 512 GB = Platimax 1000 W = Sound Blaster AE-7 = Define 7 XL
Dlatego piszę, że "jakość jest".
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
no trochę zaboli po kieszeni lecz to będzie mój docelowy zasilacz przed zmianą podstawkibo do 1070 i tego zasilacza, aż się prosi o postawienie jakiegoś 6600k
lub innego typu badziewia
może zen?
@edit i fakt chodziło mi o naprawdę dobre zasiłki bo wystarczy już pół środków lub na "styk" wmiarę cenowo lub tanich zasilaczy jak już kupić to dobrze i na długi czas![]()
Ostatnio edytowane przez koku ; 24-10-2016 o 15:32 Powód: literofka ;)
Spolier:
Wiele się z ceną nie pomyliłem![]()