Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Problem z odpaleniem

  1. #21
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (32) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    2,925
    Przez olx brałeś?!

  2. #22
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (14) Awatar DreadziuOC
    Dołączył
    12.2016
    Skąd
    Poznań
    Posty
    125
    Cytat Zamieszczone przez blabla123 Zobacz posta
    Przez olx brałeś?!
    Nooo

  3. #23
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (16) Awatar An2
    Dołączył
    08.2015
    Posty
    375
    Normalnie, aż nie wiem co napisać... Z olx tylko osobiście i po dokładnym sprawdzeniu, bo tam same wałki przeważnie odchodzą.

  4. #24
    Ex-Redaktor Extreme overclocker Reputacja:   (68) Awatar ivanov
    Dołączył
    08.2011
    Skąd
    KRK
    Posty
    4,952
    Dokładne zdjęcia socketu to podstawa przed zakupem płyty...

    W dodatku trzeba się upewnić, czy sprzedawca wysyła mobo z założoną zaślepką na socket.
    8018 MHz

    i7-5960X = X99-SOC Force = RX 580 Limited Edition = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX

  5. #25
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (-4)
    Dołączył
    10.2016
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    470
    Cytat Zamieszczone przez An2 Zobacz posta
    Normalnie, aż nie wiem co napisać... Z olx tylko osobiście i po dokładnym sprawdzeniu, bo tam same wałki przeważnie odchodzą.
    Nie same ale jak z olx to albo po znajomosci albo osobiscie albo pisemna gwarancja zwrotu przez 14 dni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •