Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Paczeba zasilacz w Legnicy :D

  1. #1
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (31) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,608

    Paczeba zasilacz w Legnicy :D

    koxiro masz jakis markowy zasilacz ? potrzebuje dla kolegi z BF1 .
    Chyba ze ktoś ma coś dobrego taniego za pobraniem
    Za każdą moją wypowiedz braną dosłownie nie odpowiadam, za szkody powstałe na sprzęcie,wynikające z zastosowania moich propozycji też nie odpowiadam. Jestem inny, jestem Fanboyem Intela i nie obchodzi mnie jak długo bronić AMD będziecie, ja stwierdzę, że jest nic nie warte.A to że moje graty wytrzymują o 1V więcej niż Wasze to tylko moja ręka.



  2. #2
    - NCFOM - Guru overclockingu Reputacja:   (22) Awatar MJ
    Dołączył
    07.2011
    Skąd
    W-wa
    Posty
    5,414
    koxiro
    Od wczoraj trup, dziś klin i tak przez tydzień pewnie

    ...masz bana na allegro !?

  3. #3
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (31) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,608
    Nie no myslałem że może ktoś by blisko miał coś używanego ale pewnego
    Za każdą moją wypowiedz braną dosłownie nie odpowiadam, za szkody powstałe na sprzęcie,wynikające z zastosowania moich propozycji też nie odpowiadam. Jestem inny, jestem Fanboyem Intela i nie obchodzi mnie jak długo bronić AMD będziecie, ja stwierdzę, że jest nic nie warte.A to że moje graty wytrzymują o 1V więcej niż Wasze to tylko moja ręka.



  4. #4
    Advert Manager Guru overclockingu Reputacja:   (13) Awatar Dawid_S
    Dołączył
    05.2009
    Posty
    6,599
    Cytat Zamieszczone przez Dziarson Zobacz posta
    Nie no myslałem że może ktoś by blisko miał coś używanego ale pewnego
    Niestety i tak bym nie miał :/
    A 16.04 to były święta wielkanocne i zarazem też urodziny moje

  5. #5
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (32) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    2,925
    Do BF1 to Feel 300W
    Efekty dymne gratis!

    Wysłane z mojej Nokii 6110 przy użyciu Tapatalka

  6. #6
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (16) Awatar An2
    Dołączył
    08.2015
    Posty
    375
    A tam, lepszy codegen, nie tylko efekty dymne, ale też są jeszcze fajerwerki jak kondki wybuchają.

  7. #7
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (31) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,608
    Kura dziady spamerskie ja dla kolegi czebuje a feela używam do lania sąsiada jak ***owo parkuje





    Odesláno z mého Lenovo A7000-a pomocí Tapatalk
    Za każdą moją wypowiedz braną dosłownie nie odpowiadam, za szkody powstałe na sprzęcie,wynikające z zastosowania moich propozycji też nie odpowiadam. Jestem inny, jestem Fanboyem Intela i nie obchodzi mnie jak długo bronić AMD będziecie, ja stwierdzę, że jest nic nie warte.A to że moje graty wytrzymują o 1V więcej niż Wasze to tylko moja ręka.



  8. #8
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (31) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,608
    I woh gule to mam inteligentny telefen i on mi mówi że nie umiem pisiac

    Odesláno z mého Lenovo A7000-a pomocí Tapatalk
    Za każdą moją wypowiedz braną dosłownie nie odpowiadam, za szkody powstałe na sprzęcie,wynikające z zastosowania moich propozycji też nie odpowiadam. Jestem inny, jestem Fanboyem Intela i nie obchodzi mnie jak długo bronić AMD będziecie, ja stwierdzę, że jest nic nie warte.A to że moje graty wytrzymują o 1V więcej niż Wasze to tylko moja ręka.



  9. #9
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (32) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    2,925
    Napisz ile może dać i jaki konfig to się coś wymyśli.

    Wysłane z mojej Nokii 6110 przy użyciu Tapatalka

  10. #10
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (-4)
    Dołączył
    10.2016
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    470
    Cytat Zamieszczone przez Dziarson Zobacz posta
    I woh gule to mam inteligentny telefen i on mi mówi że nie umiem pisiac

    Odesláno z mého Lenovo A7000-a pomocí Tapatalk
    Lenowo i inteligentny telefon ciekawie i tak prawdziwe jak Feel 300w i 1080ti x3 sli

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •