Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Podłączenie przedniego panelu do płyty Asus p5kpl/1600

  1. #11
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    05.2017
    Posty
    13
    W zasadzie próbowałem każdego ułożenia pinów i bez efektu. Jedyny efekt jaki zauważyłem, to gdy Ledy dąb połączone właśnie w ten sposób jak na zdjęciu powyzej(czyli zle) i swieci się cały czas ... nie wiem chyba czas zmienić płytę

  2. #12
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (7) Awatar factors
    Dołączył
    12.2014
    Posty
    355
    Nie wiem czy dobrze rozumiem. Sprawdziłeś każdą parę pinów poprzez zwarcie? 1-3, 3-5, 5-7, 7-9, 2-4, 6-8 itd. I nie wybadałeś powera
    Jeżeli nie, to problem faktycznie jest z płytą.
    i5 750 @4GHz + ASUS p7p55d-le + 2x4GB patriot 2000MHz CL9 + EVGA GTX 770 SC ACX + OCZ corexstream 500W SLI PSU

  3. #13
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    05.2017
    Posty
    13
    Dokładnie tak. Płytę kupiłem jako sprawna, lecz chyba jest inaczej.., chyba ze nie jest kompatybilna z pentium e6800

  4. #14
    Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (0) Awatar koku
    Dołączył
    04.2015
    Posty
    358
    nie ważne czy jest kompatybilna czy nie, mobo o ile dobre jest musi wstać najwyżej będzie czarny ekran *tutaj przydaje się spiker bo można po pykaniu rozkminić co mu nie pasi, w każdym razie jak nie możesz odpalić to raczej rip mobo
    Spolier:

    CPU: Intel i5 4670k + Noctua NH-D15 | MOBO: Msi Mpower z87 | GPU: Msi 1070 gtx Gaming X 8G | RAM: 2x8 gb ddr3 G Skill Ripjaws X 2133Mhz | SOUND: Asus strix soar
    HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200rpm x2 | SSD:Transcend (S) 256 gb | PSU: XFX TS 550W 80+ bronze | OS: Windows 10 Pro x64 | OKNO: BenQ GL2460 1920x1080

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •