Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Smartphone do +/- 1300 zł

Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0) Awatar Bbh1121

Smartphone do +/- 1300 zł

Witam, tak ja w temacie szukam telefonu do +/- 1300zł jak narazie w oko wpadł mi Huawei P10 lite ale może w tej cenie dalo by sie znaleźć coś ciekawszego główne kryteria które powinien spełniac to: minimum 30gb pamięci wbudowanej, 3gb ram, nfc (fajnie by bylo choć bez tego też sie obędzie). Z góry wielkie dzięki
    Intel® Core™ i5-4210H, GeForce GTX 860M, 8 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz).

Użytkownik Doświadczony overclocker Reputacja:   (27)
    Potrzebujesz na teraz, Chiny wchodzą w grę mało informacji... Ogólnie ostatnio wyszedł Mi5 X od xiaomi warty zainteresowania (ze swojej strony jako użytkownika starszego brata Mi6 nakładka nisziczy zarówno huaweia jak i sony które też są w domu )
    A jak musi być w kraju lepiej bierz coś na snapdragonie/exyosie bo Hisilicon od Huaweia to dobre procesory nie są, trochę lepiej od Mediateka ale dalej średnia półka jakościowa choć + za servis ale tylko jak sam im go dostarczysz... (w twoim wypadu to albo WaWa by była albo Gdynia XD)

Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0) Awatar Bbh1121
    Kupił bym około 10 sierpnia więc tak na niedługo, takich chin jak xiaomi raczej nie biorę pod uwagę (po prostu nie podobają mi sie), to co w takim razie za te pieniądze jak nie p10 lite ?
    Intel® Core™ i5-4210H, GeForce GTX 860M, 8 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz).

Zalerzy jaki design lubisz do Xiaomi ma podobny design do Samsunga/Appla... Huawei Nova ma Snapdragona więc nie powinno być problemów, tylko design podobny do Xiaomi znowu btw jeśli chodzi o chińczyki to Huawei też nim jest i to bardziej chiński od Xiaomi xdd
    Ostatnio edytowane przez Weryl ; 01-08-2017 o 19:26

Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0) Awatar hubert
    Ja mogę polecić Ci Samsunga J5 mam i u mnie sie sprawdza, kupisz za mniej niż 1000 zł.

Cytat Zamieszczone przez hubert Zobacz posta
    Ja mogę polecić Ci Samsunga J5 mam i u mnie sie sprawdza, kupisz za mniej niż 1000 zł.
    1. Odkop i raczej już kupił dawno...
    2.Samsung to gówno kijem nie tylkać lepiej bo rękę uwali ...

Uprawnienia umieszczania postów