Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: DFI DK P45-T2RS PLUS vs DFI DK P45-T2RS (non PLUS)

  1. #1
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (1) Awatar gagarin77
    Dołączył
    02.2015
    Posty
    61

    DFI DK P45-T2RS PLUS vs DFI DK P45-T2RS (non PLUS)

    Hej, czym dokładnie różnią się te modele T2RS? Oprócz tego że PLUS się lepiej kręci nie mogę nic znaleźć.
    Kupiłem jedną DFI DK P45-T2RS PLUS od kolesia z Grecji ale poczta ją zgubiła.
    (Poczta polska uparcie twierdzi że do Warszawy nie doleciała a Grecy że od nich wyleciała). Raczej nie był to dobry start jak na pierwszy zakup na ebay'u.

    Anyway, przed momentem wyczaiłem drugą na allegro ale nie wiem czy sprzedawca nie pomylił modeli (rzuca się w oczy brak gniazd 2xSATA).
    Wiem że paru tutejszych forumowiczów miało te płyty w rękach, możecie mi coś o tych modelach napisać?

    załączam linki do aukcji:

    http://allegro.pl/dfi-lanparty-dk-p4...162879987.html

    https://www.ebay.pl/itm/motherboard-...72.m2749.l2649

  2. #2
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (34) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    3,051
    Jak dla mnie to Plus ma po prostu dodatkowy kontroler na 2 sata.

    Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    06.2017
    Posty
    15
    Mam plusa ,ma dodatkowe 2 gniazda sata te żółte. i chyba wystawie ja na olx bo kurz łapie a szkoda wywalić bo xenony obsługuje

  4. #4
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (1) Awatar gagarin77
    Dołączył
    02.2015
    Posty
    61
    Ciekawostka - paczka z Grecji przyszła wczoraj. Kupiona 7 stycznia, trochę im zeszło.
    DFI DK P45-T2RS PLUS
    2x Patriot PDC22G9600ELK (DS)
    2x A-Data Vitesa EE AD21066E001GOU (SS)
    Q9450 SLAWR C1

  5. #5
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (34) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    3,051
    Wysłali konno
    Ostatnio edytowane przez blabla123 ; 13-02-2018 o 23:52

  6. #6
    Użytkownik Doświadczony overclocker Reputacja:   (3)
    Dołączył
    10.2016
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    614
    A szła przez Frankfurt, Tokio, Memphis, osake, szanghai,........,Frankfurt, Warszawę, kraków,Warszawę
    Main platform: CPU: Ryzen 5 1600 4 Ghz; MOBO: Prime X370 pro; RAM: 2*4GB VENGEANCE LPX 3000mhz cl15 PSU: SPC Vero M2 600w; GPU MSI GTX 1060 6gb OCV1; SYSTEM DISC: 1x SSD Adata SU800 256GB; STORAGE: 1x HDD WD BLUE 1 TB; CASE: Phanteks P400 Window White; KEYBOARD LOGITECH G413; MOUSE: SS Rival v2; HEADSET SS Siberia v200l; MOUSEPAD: Roccat TAITO Mini-Size

  7. #7
    HWBot Team Extreme overclocker Reputacja:   (17) Awatar ViNG
    Dołączył
    02.2012
    Skąd
    Des Plaines, Illinois
    Posty
    2,223
    W temacie "overclock hwbot team" sa ustawienia bios t2rs plus 645fsb...tylko nie wiem na ktorej stronie ;__; Wygrzebalem gdzies z internetuf I wrzucilem tutaj przez tinypic (tak szybko nie wygasna).

    Pozdro
    2700k@5.0, Nh-D15, Asrock z77 Extreme4, G.Skill Pi 1600@2133, MSi 980Ti LTG, Vertex4 128GB + WD Green 2TB, SS1000XP, Antec 900

  8. #8
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (1) Awatar gagarin77
    Dołączył
    02.2015
    Posty
    61
    Dzięki ViNG.
    Właśnie skończyłem wstępne oględziny tej DFI z Grecji i błędnie podaje napięcie Vcore. Tak zawyża o jakiś 1V
    W które miejsce można się miernikiem wpiąć żeby to zmierzyć?

    Teraz priorytet to kupić zasilacz, bo już mi się odechciało przepinać... i jeszcze się BADy zaczęły pojawiać na moim systemowym Samsungu 850 PRO

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •