Ja po nachosy![]()
Ja po nachosy![]()
Main platform: CPU: Ryzen 5 1600 4 Ghz; MOBO: Prime X370 pro; RAM: 2*4GB VENGEANCE LPX 3000mhz cl15 PSU: SPC Vero M2 600w; GPU MSI GTX 1060 6gb OCV1; SYSTEM DISC: 1x SSD Adata SU800 256GB; STORAGE: 1x HDD WD BLUE 1 TB; CASE: Phanteks P400 Window White; KEYBOARD LOGITECH G413; MOUSE: SS Rival v2; HEADSET SS Siberia v200l; MOUSEPAD: Roccat TAITO Mini-Size
A ja po kieliszek, lusterko i wódke![]()
No i tak trzymać.
Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
Okraść spoko ale nie wiem czy wiesz ale aukcja była od 300 zł i nikt nie zalicytował co oznacza, że cena nie była aż tak okazyjna.Szkoda czasu na takich ludzi wyzywających od januszy biznesu.Nie pozdrawiam. No z tym powodem "Janusz Złodziej" to się postarałeś w tym chorym kraju nawet ceny nie można zaproponować bo smiersz![]()
Ostatnio edytowane przez Shqip ; 01-04-2018 o 21:49
Wiesz za te kilkanascie lat spotkałem wielu takich ludzi jak ty i doszedłem do wniosku ze to syndrom Polaka mentalność lub nie wiem co czyni z nas posmiewisko całego świata tu gdzie mieszkam mówią ze Polak to nie narodowosc to zatrudnienie i tak faktycznie jesteśmy poprostu złodziejami. Wszędzie na swiecie jest tak ze klient i sprzedawca szanuja sie na wzajem i zaden nie chce urazic drógiego swoim zachowaniem lub zaproponowaną ceną zwłaszcza na forum publicznym, co mogło by spowodować osmieszenie jednej ze stron niestety tacy ludzie jak ty zmuszają mnie do stwierdzenia faktu ze Polak to złodziej jak nie podatki to jakiś inny przekret nawet, jak ktoś sprzedaje wartościową rzecz to znajdzie sie np taki człowiek jak ty zwykły osioł który nie zna badz zna wartość sprzetu ale i tak mósi sprubowac w****ic wszystkich wokoło lub zostac pośmiewiskiem dla pobawienia naszego grona zwykłych zjadaczy chleba.![]()
xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30
Rozumiem że nie umiesz prowadzić dyskusji na poziomie...szkoda. Powiedz mi gdzie zachowałem się jak "przedsiębiorca" proponując cenę bo według mnie jest uczciwa,no ale co ja tam wiem.Oczywiście potrafisz jedynie obrażać bez podawania argumentów bo i po co "polaczku".
Gdybym chciał cie obrazić to musiał bym skorezystac ze słow wugarnych a tak poprostu powiem ci tylko :
Uważam że poprostu jesteś nieszkodliwym idiotą, ale nie każdy ma o tobie tak dobre zdanie jak ja. Ty władco kurzu tzw. tumanie! Masz szczęście , że oddychanie to odruch bezwarunkowy, sam byś go nie opanował.Idz wez zabierz sie i wyjdz .w skrócie![]()
xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30
Co ja Ci złego napisałem człowieku. Twoje wypowiedzi bezstronnośdcią nie grzeszą. Nie nie wyjde, bo nie mam zwyczaju wychodzić, kiedy jestem na wygranej pozycji.
Hej, spokojnie
Pytałem na początku o wartość, nie uzyskałem pomocy. Wsparłem się różnymi sklepami (nie da się prawie nigdzie dostać nic powyżej 2400MHz) i allegro.
Każdy sprzedający nie chce za dużo stracić na transakcji, a najlepiej jeszcze zarobić. Tak samo kupujący chce wydać jak najmniej. Kwestia tego kto jak osobiście ocenia wartość danego przedmiotu. Prosty przykład, jest sobie koszulka za ileś tam $ i wystarczy że założy ja jakaś gwiazda to dla fana ta sama koszulka jest nagle warta dużo więcej, a przecież to nadal ta sama koszulka, w dodatku wtedy już używana.
Mnie ze sprzedażą się nie spieszy, nie jestem też ekspertem jeśli chodzi o sprzęt. Do pracy 8GB mi wystarcza, tylko do grania zaczyna brakowaća dokupienie drugiej takiej pary graniczy z cudem.
Co to tego dlaczego, że pamięci nie poszły jest owszem to, że część zainteresowanych uznało, że to za dużo. Ale też większości w ogóle ich nie potrzebuje. A i też pewnie znajdą się osoby, które byłyby gotowe zapłacić za nie każde pieniądze, tyle że nie wiedziały, że w ogóle ktoś chce je sprzedać
Proponuję uciąć całe dywagacje: od teraz chce 400zł za pamięci, ktoś da to sprzedam, a jak nie to będę z nimi żył
A teraz czas na wyzywanie mnie od głupców, skąpców, czy kto tam co wymyśli, a zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
PS. Była jedna osoba zainteresowana zakupem, ale się wycofała w ostatniej chwili i nie mój biznes dlaczego.
Musialem zrezygnowac, bo czekala mnie przeprowadzka pod koniec marca....i mialem obawy czy dojda przed koncem marca...a co do "januszy" - te memki sa bezcenne...unikatowe...i "janusze" raczej nie "ogarniajo"...
4930k@4.7 AIO, Rampage IV BE, 4x4GB G.Skill TridentX 2400cl9, 980Ti LTG SLi, 2x1000W Seasonic Platinum, Pajonk