to proszę dodaj ze mamy NZXT apollo bo ja takową posiadam i w miarę możliwości postaram się ją pożyczyć (ale niczego nie obiecuję)
to proszę dodaj ze mamy NZXT apollo bo ja takową posiadam i w miarę możliwości postaram się ją pożyczyć (ale niczego nie obiecuję)
Lista obudów została zaktualizowana - http://overclock.pl/forum/viewtopic....d=27305#p27305
Jak widać sporo modeli zostało usuniętych lub zmienionych na nowsze ze względu na datę wydania (starsze niż 2009/2010r. odpadły).
Dziękujemy za dotychczasowe i czekamy na Wasze nowe propozycje. Tylko tym razem prosimy o dobieranie nowszych obudów (roczniki 2009/2010) ;)
Z najtańszych obudów proponuje;
Cooler Master Centurion RC-534-KKNA-GP black lub silver
oraz
Cooler Master ALU CASE Cavalier III T03-UK
Kilka komputerów już w nich poskładałem i przy niskim budżecie chyba nic ładniejszego za te pieniądze nie da rady kupić, wszystkie przód aluminiowy mają.
Propozycje fajne, ale Cooler Master Centurion RC-534-KKNA-GP jest z 2008 roku, a ta druga chyba jeszcze starsza :/
A no fakt, zapomniało mi się :P. Obudowa Centurion kiedyś jeszcze bardziej się opłacała, ponieważ kosztowała o ile się nie mylę ok 190 zł, później podrożała z niewyjaśnionych przyczyn.
Sprawdzałem cenę tego Centuriona to bodajże na skąpcu znalazło za ok 186zł :P
No to przypominam jeszcze raz ;) - do testów bierzemy obudowy tylko wydane w 2009/2010 roku
Skoro tylko 2009/2010 to ja proponuję raidmax quantum i/lub skyline
Lista uzupełniona. Nie tylko o Twoją propozycję, ale także i kolejne moje :). Będziemy musieli już powoli ją zamykać i załatwiać sprzęt ;).