Mysle, ze da sie zrobic, ale... Trzeba bedzie poczekac, no chyba, ze... MPikul podjalby sie tego zadania?!
Ja sam przygotowuje juz dwa teksty, Juwenalia Studenckie na karku, sesja jeszcze - nie wyrobie, hehehe... :D
Mysle, ze da sie zrobic, ale... Trzeba bedzie poczekac, no chyba, ze... MPikul podjalby sie tego zadania?!
Ja sam przygotowuje juz dwa teksty, Juwenalia Studenckie na karku, sesja jeszcze - nie wyrobie, hehehe... :D
Pewno ze bym sie podjal... Tylko pasowaloby zebym dostal go jeszcze w maju (za tydzien gora dwa) bo na poczatku czerwac ja tez sesje zaczynam :/Zamieszczone przez TWec
Fajnie by było :) hehe studeci widze :P
--=>CLICK <=--
Szukasz GRILL\'a Na Wentyl Tanio ? ZOBACZ i Wybierz Cos Dla Siebie. Taniej Nieznajdziesz !!!
W poniedzialek rozejrze sie za tym i napisze co da sie zrobic, ale...
Nie wiem czy jest sens robic testy pojedynczych egzemplarzy. Moze lepiej byloby wypozyczyc kilka, kilkanascie topowych modeli i zrobic test porownawczy?!
NO w sumie to jest dobry pomysl ale jak takim razie dopiero po sesji :/
Może 7600GT vs X1800GTO? Oczywiście plus OC ;)
| AthlonXP 2600+TB QVC-100Cu+ @250.6x10=2506mhz 1.9V
| Epox 8RDA3+ rev 1.1 Zalman 32K | Be Quiet P5 420W | Chieftec LCX
| Crucial Ballistix 2x512MB PC 3200 2-2-2-6 @250.6mhz 2.5-2-2-6 1T 2.8V
| Radeon 9700 Infineon 3.3ns 275/540mhz XC-80 Cu @380/600mhz
| Samsung 200GB SATA NCQ, WD Caviar 120GB ATA 8MB cache
Jak będzie czas to pobawię się X800GT.
Odświeżam i przyklejam temat, także piszcie co chcielibyście zobaczyć na łamach naszego serwisu ;).
Pozdrawiam.
JA jako urzytkownik chce zobaczyć test obudowy THERMALTAKE ARMOR VA8003BWS i jakiś test zasilaczy <400w
Armor mial kiedys byc, ale problemy z zalatwieniem - ponawiamy? :)
A mnie osobiście interesowałyby NoiseBlocker X-Swing i NoiseBlocker Drive Gladiator (j.w.) chyba, że coś tego pokroju (byle skuteczne). Rok temu to miało być :P
A poza tym to w obecnej chwili interesuje mnie test flash'ek 1 i 2-gigowych.
MOBO:: GIGABYTE GA-PH67A-UD3 rev. 1.0 still
CPU:: INTEL i5-2400
RAM:: 2x4 GB GoodRAM 1333
GPU:: Gigabyte GTX460 OC 1GB
HDD:: RAID 0 @2 x 320GB Samsung
AUDIO:: SB X-Fi eXtreme Music + Creative GigaWorks ProGamer G500
POWER:: Seasonic 620W