OMFG..
Trzeba mieć pecha...kolejna płyta poszła z przed nosa<GENE>
Zostały 3 doradźcie która bD lepsza..
Asus P6X58D-E
Asus P6X58D PREMIUM
Asus P6T Deluxe V2
Ehh...Zanim kasa za uszkodzonego REXA dotrze do mnie to pewnie już żadnej nie będzie...![]()
OMFG..
Trzeba mieć pecha...kolejna płyta poszła z przed nosa<GENE>
Zostały 3 doradźcie która bD lepsza..
Asus P6X58D-E
Asus P6X58D PREMIUM
Asus P6T Deluxe V2
Ehh...Zanim kasa za uszkodzonego REXA dotrze do mnie to pewnie już żadnej nie będzie...![]()
Bierz ten zestaw P6X58D-E + X5650 + chłodzenie.
Tylko ,że ja już mam X5675 i FORTIS a...
- - - Aktualizacja - - -
Czym się różni E od premium ? oprócz 1 wyjścia lan ?
Padło na P6T deluxe v2..
Żaden z pozostałych sprzedawców nie chciał ze mną rozmawiać po tym jak zapytałem o gwarancję rozruchową..
Oprócz tego od deluxa, który zaproponował test płyty z moim prockiem i ramem ..
Kosztowało mnie to paliwa na 215 km,ale chyba było warto ..Jutro składanka to jak coś to będę pisał o rade w OC..
"Dmuchajac na zimne" przed jakimkolwiek OC powyzej 200bclk sprawdz maksymalne Pcie express freq przy ktorym Twoje Gpu bedzie dzialac.
Pozdro![]()
3930k@4.8 AIO, Rampage IV BE, 4x2GB G.Skill Pi Black 2200@2400cl8, 980Ti LTG SLi, 2x1000W Seasonic Platinum, Pajonk
Mam GTX 1050Ti 4GB o ile się nie mylę to ma max 1911MHz...Jeśli jednak nie mam racji to proszę napiszcie ile ma max..
Wracając do OC nie myślę kręcić go wyżej jak 4GHz chyba ,że będzie potrzeba to 4,5Ghz MAX..(o ile pójdzie)
Nie chcę przesadzić bo kompa używam co dzień i z takim taktem bd cały czas...
- - - Aktualizacja - - -
HEEEELLLLPPPPP
Próbowałem już na kilka sposobów i za C.uja pana nie mogę zainstalowac sterów od GTX1050 Ti
za każdym razem wyskakuje ,że wersja nie zgoda z Windą...
WTF?
Ja już zgupiałem...
Podaj dokładny model karty graficznej (najlepiej zdjęcie naklejki z GPU).
Przerabiałem podobny problem.
i5 750 @4GHz + ASUS p7p55d-le + 2x4GB patriot 2000MHz CL9 + EVGA GTX 770 SC ACX + OCZ corexstream 500W SLI PSU
Z tego co GPU z podaje to po dużej aktualizacji Stery wróciły bez problemu jakby W10 sam je pobrał ze strony Nvidii.
W zamian nie mogę się połączyć z netem..jakby brak sterowników po tej aktualizacji...
Daj scr z menadżera urządzeń.
i5 750 @4GHz + ASUS p7p55d-le + 2x4GB patriot 2000MHz CL9 + EVGA GTX 770 SC ACX + OCZ corexstream 500W SLI PSU
Na stronie Asus ostatnie sterowniki jakie wyszły są pod W 8.1 pod 10 pro nigdzie nie mogę znaleźć..
Jakby ktoś miał dla P6T deluxe sterowniki to proszę o wrzucenie