Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Dziesięć lat minęło

Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (9)

Dziesięć lat minęło

Witam wszystkich ponownie nowych jak i starych wyjadaczy

Dziesięć lat minęło a ja dalej na tutaj przesiaduje, bardziej przeglądam i trochę mi sie smutno robi jak widzę ze forum straciło trochę charyzmy, Testy i recenzje sie zatrzymały, strona FB tez ale cale szczęście forum dalej tętni swoim życiem. Dołączyłem tutaj jako 14 latek teraz mam 24 i jestem na takim etapie życia w końcu sobie uświadomiłem ze nauka 5 lat na wychowawce pedagogicznego nie sprawia mi tyle przyjemności co IT, postanowiłem sie przebranżowić czekam na przyjecie do szkoły aby wyrobić papier i zacząć iść w kierunku Grafiki lub Naprawy i grzebanie przy sprzętach.-Decydujemy za młodu jak jesteśmy nieswiadomi i głupi tego co chcemy w życiu,ale nigdy nie jest za późno na naukę i odnalezienie szczęścia w życiu zawodowym.

Pytacie sie dlaczego taki wywód akurat tutaj ? Bo tutaj poświęcałem sie swojej pasji i jak ja porzuciłem bo opinia i propozycje osób starszych zdołały mnie przekierunkować. Chce przez to powiedzieć, bądźcie uparci i dorzcie to tego jak was cos sprawia przyjemność i nie bądźcie tak jak ja i nie traćcie czasu.

W 2015 podzieliłem sie tutaj z wami pomysłem odnośnie kręcenia YT z Niemiec i w sumie do tej pory mnie ten pomysł prześladował i ewoluwowal w mojej głowie, przed dwoma dniami nagrałem jeden film i odzew był pozytywny wiec będę sukcesywnie parł do przodu i tworzył kontent i wyciągał wnioski.

Tl:dr: Stress przed kamera i myśl o tym ze to nie wypali mnie zjadły. https://www.youtube.com/watch?v=ohur...ature=youtu.be

Wiem ze musze ogarnac mowę ciała, popracować nad motoryka i cieciami ( tutaj mowa aby mógł to dobrze pociąć )

Czekam na wasze opinie

W tym miejscu chce podziekowac Dawid_S i ivanov i innym za
    za prowadzenie tego forum

Administrator Guru overclockingu Reputacja:   (85) Awatar ivanov
    Fajnie, że dalej tu zaglądasz

Jak widzisz czuwanie nad tym forum nie należy do przesadnie wymagających zadań
    Ruch mizerny, nawet (na szczęście) spamerzy i boty przestały się nim interesować

Ale jako, że włożyłem sporo od siebie i mam duży sentyment, zamierzam trzymać (względny) porządek póki się da.
    8018 MHz

i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB
    = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 970 PRO 1 TB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX

Nikon D500 = Nikkor 17-55 mm f/2.8 = Sigma 50-100 mm f/1.8 = Sigma 70-200 mm f/2.8 = 5x Nikon SpeedLight SB-5000

NIE odpowiadam na pytania na PW

Użytkownik Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (9)
    Ogolnie co sie stalo ze forum tak upadlo? Przegapiliscie moment w ktorym bylo mozna zrobic wiecej?

Administrator Guru overclockingu Reputacja:   (85) Awatar ivanov
    Forum upadło, bo upadł portal. A to jest niestety wina właściciela
    Chłopaki starali się walczyć, ale to była niestety sprawa nie do przeskoczenia
    8018 MHz

i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = RX 6800 XT Nitro+ = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB
    = SSD 860 PRO 4 TB = SSD 970 PRO 1 TB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX

Nikon D500 = Nikkor 17-55 mm f/2.8 = Sigma 50-100 mm f/1.8 = Sigma 70-200 mm f/2.8 = 5x Nikon SpeedLight SB-5000

NIE odpowiadam na pytania na PW

twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Cytat Zamieszczone przez ivanov Zobacz posta
    Forum upadło, bo upadł portal. A to jest niestety wina właściciela
    Chłopaki starali się walczyć, ale to była niestety sprawa nie do przeskoczenia
    łosz ****asz jakie wywody dawaj adres Tweca ja mu to wytumacze
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30

Uprawnienia umieszczania postów