Witam wszystkich ponownie nowych jak i starych wyjadaczy
Dziesięć lat minęło a ja dalej na tutaj przesiaduje, bardziej przeglądam i trochę mi sie smutno robi jak widzę ze forum straciło trochę charyzmy, Testy i recenzje sie zatrzymały, strona FB tez ale cale szczęście forum dalej tętni swoim życiem. Dołączyłem tutaj jako 14 latek teraz mam 24 i jestem na takim etapie życia w końcu sobie uświadomiłem ze nauka 5 lat na wychowawce pedagogicznego nie sprawia mi tyle przyjemności co IT, postanowiłem sie przebranżowić czekam na przyjecie do szkoły aby wyrobić papier i zacząć iść w kierunku Grafiki lub Naprawy i grzebanie przy sprzętach.-Decydujemy za młodu jak jesteśmy nieswiadomi i głupi tego co chcemy w życiu,ale nigdy nie jest za późno na naukę i odnalezienie szczęścia w życiu zawodowym.
Pytacie sie dlaczego taki wywód akurat tutaj ? Bo tutaj poświęcałem sie swojej pasji i jak ja porzuciłem bo opinia i propozycje osób starszych zdołały mnie przekierunkować. Chce przez to powiedzieć, bądźcie uparci i dorzcie to tego jak was cos sprawia przyjemność i nie bądźcie tak jak ja i nie traćcie czasu.
W 2015 podzieliłem sie tutaj z wami pomysłem odnośnie kręcenia YT z Niemiec i w sumie do tej pory mnie ten pomysł prześladował i ewoluwowal w mojej głowie, przed dwoma dniami nagrałem jeden film i odzew był pozytywny wiec będę sukcesywnie parł do przodu i tworzył kontent i wyciągał wnioski.
Tl:dr: Stress przed kamera i myśl o tym ze to nie wypali mnie zjadły. https://www.youtube.com/watch?v=ohur...ature=youtu.be
Wiem ze musze ogarnac mowę ciała, popracować nad motoryka i cieciami ( tutaj mowa aby mógł to dobrze pociąć )
Czekam na wasze opinie
W tym miejscu chce podziekowac Dawid_S i ivanov i innym za
za prowadzenie tego forum