Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.
Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!
:*
Intel Core i7 6700k@NZXT Kraken X61 / ASUS Maximus VIII Extreme / 4x4GB Kingston HyperX 3000MHz@CL15 / ASUS GTX 970 / Enermax Platimax 80Plus Platinum 600W / Samsung 128GB 840PRO / Samsung 120GB 850EVO / Seagate ST31000524AS 1TB / WesternDigital WD15EARS 1,5TB / Corsair Carbide Air 540 / Razer Ourobouros / Razer Blackwidow Ultimate Stealth 2014 / Razer Goliathus Extended / Razer Hammerhead Pro
"Jedna z kart ma ułamany zaczep podtrzymujący obudowę wentylatorów. Taką dostałem, taką sprzedaję. Nie przeszkadza to całkowicie w pracy i nie wpływa na wyniki karty."
Chyba znam te karty "Jedna z kart ma ułamany zaczep podtrzymujący obudowę wentylatorów. Taką dostałem, taką sprzedaję. Nie przeszkadza to całkowicie w pracy i nie wpływa na wyniki karty."trochę się trzęsie ta jedna
![]()
Ostatnio edytowane przez Weryl ; 02-04-2017 o 13:09
http://allegro.pl/asus-maximus-formu...764698916.html Dobrze się kręci na tej płycie![]()
Nieźle, ale do takiego OC "domowego", a nie do bicia rekordów na HWBot. Mam też tą płytę w wersji SE (blok LC na chipsecie) ze zmienionym biosem od Rampage Formula, bo ma więcej opcji ustawień. Chipset X38 i X48 to praktycznie to samo.
Tylko, że ta na alledrogo to golas, nawet blachy na porty nie ma, a w wersji box jest z nią parę fajnych gratów.