Strona 405 z 414 PierwszyPierwszy ... 305355395401402403404405406407408409 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,041 do 4,050 z 4139

Wątek: Wyszperane okazje

  1. #4041
    Lytek k***a Extreme overclocker Reputacja:   (42) Awatar tomcuk
    Dołączył
    08.2011
    Posty
    3,914
    Mobas już zamontowany, ten wygięty slot rzeczywiście działa w pełni poprawnie. Niemniej jednak nie mam zamiaru w nim trzymać grafy, żeby się wyłamał w pewnym momencie . Tym bardziej, że to dość ciężki GTX 1070 . Po raz pierwszy widziałem ASUS Express Gate .

    Mobka dobrała na start takie parametry, że Windows nie ruszył (1869 MHz 8-11-8-24 - tak czyta z SPD mimo, że XMP jest zapisane 9-11-9-27). Powiem tylko tyle - już mam przeczucie, że to kolejny fail będzie po nForcach .

    Wbiłem z czapy 450 MHz (max na DFI X48-T3RS, na Striker II Extreme w sumie nie wiem, bo mi się odechciało) i działa. Może nie będzie jednak tak źle . Kusi mnie, żeby młotkiem pizgnąć kilka razy w tego przekrzywionego slota, aby się wyprostował. Co o tym myślisz bla ?
    Ostatnio edytowane przez tomcuk ; 01-09-2018 o 18:04
    Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

    Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
    NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
    Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!

  2. #4042
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (94) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    3,562
    Ale mocno to jest wygięte? Jeśli nie to bym to olał. Albo zanim uwalisz to na bota za 200% ceny

  3. #4043
    Lytek k***a Extreme overclocker Reputacja:   (42) Awatar tomcuk
    Dołączył
    08.2011
    Posty
    3,914
    W życiu, nie po to kupuję, żeby sprzedawać . Wygięte jest lekko, karta normalnie wchodzi i siedzi. Poza tym i tak używam tego niższego slotu, CF/SLI robić nie zamierzam.
    Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

    Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
    NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
    Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!

  4. #4044
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (94) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    3,562
    A jak mobo w budę wrzucisz to da rade zainstalować poprawnie gpu? Jeśli tak to bym zlał temat.

  5. #4045
    Lytek k***a Extreme overclocker Reputacja:   (42) Awatar tomcuk
    Dołączył
    08.2011
    Posty
    3,914
    No to zlewam
    Czytając moje wypowiedzi na temat AMD, pamiętajcie o tym, że są one poparte doświadczeniami ze sprzętem tego producenta oraz rzetelnymi testami. Niemniej jednak niektóre z nich mogą mieć wydźwięk humorystyczny i dlatego nie należy brać ich dosłownie, nie mają też na celu ubliżaniu komukolwiek lub jakiejkolwiek firmie.

    Dobry procesor dla gracza wciąż w cenie? Test dwudziestu dwóch modeli!
    NVIDIA ForceWare 337.50 - czy to coś daje?
    Szybsza pamięć dla gracza? Ależ oczywiście!

  6. #4046
    Użytkownik Extreme overclocker Reputacja:   (94) Awatar blabla123
    Dołączył
    02.2014
    Skąd
    WLKP
    Posty
    3,562

  7. #4047
    Administrator Guru overclockingu Reputacja:   (85) Awatar ivanov
    Dołączył
    08.2011
    Skąd
    KRK
    Posty
    5,344
    Swego czasu był jeszcze lepszy deal na Humble Bundle, ale i tak jest nieźle
    8018 MHz

    i7-5960X @ NH-D15 = X99-SOC Force = Vega 64 Nitro+ Ltd Ed = 64 GB TridentZ 3200C14 = SSD 950 PRO 256 GB
    = SSD 860 PRO 4 TB = Q300 PRO 512 GB = SeaSonic X-760 = NZXT H630 = Strix Raid DLX

    Nikon D500 = Nikkor 17-55 mm f/2,8 = Sigma 50-100 mm f/1,8 = 4x Nikon SpeedLight SB-5000 = 1x Nikon SpeedLight SB-700

    NIE odpowiadam na pytania na PW

  8. #4048
    Użytkownik Doświadczony overclocker Reputacja:   (27)
    Dołączył
    10.2016
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    755
    Main platform: CPU: Ryzen 5 1600 4 Ghz; MOBO: Prime X370 pro; RAM: 2*4GB VENGEANCE LPX 3000mhz cl15 PSU: SPC Vero M2 600w; GPU MSI GTX 1060 6gb OCV1; SYSTEM DISC: 1x SSD Adata SU800 256GB; STORAGE: 1x HDD WD BLUE 1 TB; CASE: Phanteks P400 Window White; KEYBOARD LOGITECH G413; MOUSE: SS Rival v2; HEADSET SS Siberia v200l; MOUSEPAD: Roccat TAITO Mini-Size

  9. #4049
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (-4)
    Dołączył
    03.2018
    Posty
    62
    Najsik ja kupiłem odpowiednik do stacji roboczych za 270 a tu taka perełka

  10. #4050
    Użytkownik Podkręca śrubokrętem Reputacja:   (0)
    Dołączył
    09.2018
    Posty
    4
    Cześć, mam takie ogłoszenie:

    CIACH!
    Ostatnio edytowane przez ivanov ; 13-09-2018 o 11:38

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •