Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Czy ktoś może wie gdzie jest Additional Turbo Voltage na Msi Z77 Mpower?

  1. #11
    Zołza Doświadczony overclocker Reputacja:   (4) Awatar Unga
    Dołączył
    07.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    761
    a z drugiej strony to mam dzisiaj kiepski nastrój a powód banalny heheheeh - my wife
    Nie narzekaj,są tacy,co mają gorzej...Może nie uwierzysz,ale są tu tacy,których żony się tu udzielają

  2. #12
    - NCFOM - Guru overclockingu Reputacja:   (30) Awatar MJ
    Dołączył
    07.2011
    Skąd
    W-wa
    Posty
    5,881
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	smieszne_zwierzeta_nr36.jpg
Wyświetleń:	26
Rozmiar:	21.6 KB
ID:	2012

  3. #13
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    03.2013
    Posty
    40
    dziarson to twierdzisz ze nie ma takiej opcji na Z77 Mpower?

    - - - Aktualizacja - - -

    a jest może jakiś odpowiednik tego?

  4. #14
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,887
    Troche za tym kopałem i z tego co wyczytałem teoretycznie nie ma , w praktyce foty biosu prosze
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  5. #15

  6. #16
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,887
    To wrzucanie na imageschack to se daruj tam nie działa powiększenie .
    pokazywarka.pl i będzie git
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  7. #17
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    03.2013
    Posty
    40
    nie wiem jak u ciebie ale ja mogę na imageschack powiększać foty normalnie
    najedz na zdjęcie i po prawej powinna pojawić się lupa



    http://pokazywarka.pl/b2t96q/#zdjecie6611550



    http://pokazywarka.pl/p9vpro/#zdjecie6611556



    http://pokazywarka.pl/ohcxzw/#zdjecie6611585



    http://pokazywarka.pl/2d9ynj/#zdjecie6611613

    to są moje ustawienia na Eco robione kilka minut temu
    komputer głównie chodzi na tych ustawieniach

    - - - Aktualizacja - - -

    coś tam może wypatrzyłeś dziarson?
    Ostatnio edytowane przez karol8721 ; 22-03-2013 o 22:27

  8. #18
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,887
    Zadna z opcji nie odpowida za napięcie turbo taki jest moje zdanie

    - - - Aktualizacja - - -

    Jedyne co to może ten offset utrzymywać napięcie dla procesora żeby nie miał za dużych wachań napięcia .
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  9. #19
    Użytkownik Początkujący overclocker Reputacja:   (0)
    Dołączył
    03.2013
    Posty
    40
    no ja właśnie mam ustawione tak żeby sam sobie zbijał napięcie razem z taktowaniem i chodzi mi w przedziale 1.6 - 4.4 Ghz


    tylko nawet jeśli bym chciał ustawić ten offset to będzie mi tez redukował napięcie zależnie od taktowania i obciążenia ?



    a i tu jest też zagwozdka bo te opcje ustawiania offsetu są podane w procentach



    http://pokazywarka.pl/q7pu2h/#zdjecie6611960

  10. #20
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,887
    Wal na pokazywarke tam możesz wrzucać kilka plików .
    No i jak jest procentowo to powinno latać razem z turbo .
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




Podobne wątki

  1. Ustawienia podkręcania Intel Core i5-3570K w UEFI na MSI Z77 MPower
    Przez Dawid_S w dziale Gotowe ustawienia BIOS/UEFI
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-02-2014, 22:18
  2. Chyba załatwiłem jeden bios na płycie Mpower
    Przez karol8721 w dziale BIOS/EFI
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 14-04-2013, 20:36
  3. Gdzie jest haczyk w tej ofercie RAMu ?
    Przez nnn2007 w dziale Pamięci RAM
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 07-01-2011, 14:18
  4. moze ktos mi doradzi jak ulepszyć chłodzenie na chisecie
    Przez djmaxsimus w dziale Air Cooling
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 14-03-2007, 20:43

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •