Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Logowanie logowanie logowanie

  1. #1
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,886

    Logowanie logowanie logowanie

    Zróbcie cos z tym logowaniem wywala mnie po 5 min nic nie robienia , do tego musze sie logować na 3 razy .
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  2. #2
    Advert Manager Guru overclockingu Reputacja:   (13) Awatar Dawid_S
    Dołączył
    05.2009
    Posty
    6,599
    Wina jest po Twojej stronie, bo u mnie wszystko działa poprawnie. Zmień sobie wszystkie zakładki itp. i wbij w pamięć, że masz wchodzić na overclock.pl , a nie www.overclock.pl - duża różnica. Jak będziesz wpisywał www to będzie wywalać i tyle. W samym forum wszystkie odnośniki są skonstruowane tak, aby przekierowywało na overclock.pl (chyba, że Ty już podałeś www.overclock.pl to wtedy już sytuacja nie jest tak oczywista).

    Zagmatwane, ale to nie nasza wina - za miesiąc zmieniamy serwer na dedykowany i wszystko powinno lepiej śmigać

  3. #3
    HWBot Team Entuzjasta overclockingu Reputacja:   (3)
    Dołączył
    01.2013
    Skąd
    Lubartów
    Posty
    489
    a zaznaczył Pan opcję "Zapamiętaj mnie?"

  4. #4
    Redaktor / Overclocker Ekspert overclockingu Reputacja:   (16) Awatar ludek
    Dołączył
    02.2013
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    1,580
    U mnie to samo, no matter czy klikam zapamiętaj mnie, czy nie. W zasadzie to jedyna witryna, gdzie tak mam. W zakładce bez WWW.

  5. #5
    Advert Manager Guru overclockingu Reputacja:   (13) Awatar Dawid_S
    Dołączył
    05.2009
    Posty
    6,599
    Jedni mają problem, inni nie. Więc ja nie wiem jak go rozwiązać

  6. #6
    Redaktor i Administrator Extreme overclocker Reputacja:   (20) Awatar majkel_94
    Dołączył
    07.2009
    Skąd
    Katowice
    Posty
    3,040
    Wyczyśćcie sobie ciasteczka wszystkie z overclocka, a potem się zalogujcie, może to coś pomoże
    | Intel Core i7 2700K @ 4,5 GHz 1,35V | Gigabyte Z68X-UD3H LGA1155 | Kingston Savage 2x8 GB @ 2133 MHz CL9 1.65V |
    | 2x Samgate F3 500GB HD502HJ - Hybrid RAID 0+1 | Kingston HyperX 3K 240GB SATA III | Corsair VS650 |
    | Gigabyte GeForce GTX 970 4GB Gaming G1 @ 1550/7200 MHz | Xonar DX | BitFenix Shinobi | Dell P2414H 24" 1080p AH-IPS |


  7. #7
    twoja tesciowa Guru overclockingu Reputacja:   (40) Awatar Dziarson
    Dołączył
    03.2012
    Skąd
    Republika Czeska
    Posty
    5,886
    nie zrobiłem nic i zaczeło działać normalnie , a za 2 tygodnie znowu bedzie to samo jest tak czasami 1 do 3 dni potem sie coś dzieje i działa normalnie
    xxxxxx(Wafel Trupka)I9 9900K Noctua NH-D15 G.Skill Trident 3200CL14 Rog Maximus Apex XI GTX 1060 ASUS xxxxxxx
    Samsung 960 Evo 256GB m.2 Samsung U28E590D 4K
    EVGA SuperNOVA 750 G2 750W RAZER DEATHADDER ELITE
    FUNTIC GEAR RUSCH ADATA XPG Emix H30+solo F30




  8. #8
    Advert Manager Guru overclockingu Reputacja:   (13) Awatar Dawid_S
    Dołączył
    05.2009
    Posty
    6,599
    Wyczyść te dane przeglądarki tak jak napisał Michał, bo możliwe, że po prostu przechowuje ona stare dane ze starego forum i coś się może czasami "gryźć".

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •