Dobrze że to nie Pure bo za swój punkt widzenia zostałbyś już rozjechany a może zbanowany. Dobrze jest mieć swój punkt widzenia i go bronić, ale trochę pokory zachować w sobie też jest dobrą rzeczą. Fajnie że eksperymentujesz i do czegoś dążysz, jednak popatrz na historię OC, równa się ona historii budowania układów SS etc, czy na prawdę jesteś tak pewien siebie że uważasz iż przez te lata ludzie nie wpadli na to że R410 jest najlepszy za to Ty wpadłeśNie bierz tego do siebie, zresztą masz ogromne poczucie humoru więc zakładam że co najwyżej się zaśmiejesz czytając ten post, byle nie przeklniesz
Przy mojej wiedzy w tym temacie, porywasz się z motyką na słońce, wpierw pokaż efekt, potem go broń, wtedy nikt nie będzie Cie atakował, bo Bartek jak na razie robi to merytorycznie, ja nie mając takiej wiedzy wiem jedno, koła dwa razy się nie wynajdzie
![]()
Na Pure też kiedyś był Pan od klimatyzacji...ale się na opowiadał, ileż to on nie wiedział, ileż to układów nie zrobił i po kilkunastu postach zmył się i nie pokazał, bo rzeczy które opowiadał już dawno były sprawdzone iż są nierealne.